Focusclub.nl Kartmeeting

De kartmeeting komt er weer aan. Geef aan welke datum je kan.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nieuwe aanmeldingen eerste post

Discussie in 'Tips & Suggesties' gestart door Patman, 7 jul 2019.

 1. Ik denk dat als je een dergelijk onderdeel maakt waar mensen hun vraag kunnen stellen dat je dat niet in 1 topic moet laten zetten. Een gedeelte waar iedereen een topic kan aanmaken en daar hun vraag stellen omdat ze niet willen zoeken kan de rest van het forum minder "rommelig" maken.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 2. Ik ben ook iemand die zich niet heeft voorgesteld maar goed, ik ben dus Marcel, woon vlakbij Assen en heb een 2019 Focus Titanium Diesel 120pk.
  Zie het ook als een groepje mensen die wat praten waarbij je dan aanhaakt..
  Als ik nog wel een persoonlijke observatie mag maken.
  Ik vind dat bepaalde forum onderdelen ook wel samen of helemaal anders kunnen, maakt het naar mijn idee overzichtelijker.
  Bepaalde onderdelen lijken namelijk op elkaar..
  "In car Entertainment" is ergens ook gelijk aan "Electronica"
  "Wassen en Poetsen" is ook "Techniek en onderhoud"
  "Mijn Ford" is ook gelijk aan "Mijn auto" en "Mijn Focus"
  Alle losse garage forum onderdelen vervangen door Focus I, Focus II.....
  Dan kan een ieder beter alles terugvinden van zijn/haar model Ford.

  Verder alle respect hoor, altijd leuk om elkaar te kunnen helpen.
   
 3. nou..ik ken goede monteurs die echt niet weten hoe je een auto wast of poetst (detailen)
  en andersom ook ;)
  heb je het topic over Wassen en Poetsen wel eens gelezen?
  dat is toch echt heel wat anders dan Techniek en Onderhoud.

  nee, want in Mijn Auto komen ook niet Fords voor en we zijn een Focusclub dus vandaar het topic Mijn Focus.
  leden die overstapt zijn naar een andere Ford hebben dus Mijn Ford topic om hun bevindingen en ervaringen en updates te plaatsen.
  veel overzichtelijker :thumbup:
   
 4. In car entertainment wordt alles mbt de radio mee bedoeld en Electronica de rest van de electronica in de auto (electrische ramen, boordcomputer en zo).
  Sommige dingen zouden inderdaad onder hetzelfde kopje kunnen vallen, maar bijvoorbeeld Techniek en onderhoud is bedoeld voor het mechanische gedeelte van de auto en het onderhoud daarvan.
   
 5. Hallo, ik ben waarschijnlijk z'n eendagsvlieg waar jullie het over hebben. Rij nu in mijn tweede focus maar ben niet perse iemand die van alles doet aan mijn auto of alleen maar voor een focus gaat. Al hoe wel ik al vele oude auto's heb gehad maar een oude focus springt er voor mij wel uit in hoe het nog rijd. Mijn vraag heb ik natuurlijk wel eerst via google proberen te beantwoorden maar kon niks vinden en dacht waar weten ze het meest? en dan kom je al gauw bij een merken forum uit. Ik zit ook op een gitaar forum waar het vrij gewoon is dat mensen zich aanmelden voor 1 vraag maar ik begrijp nu dat het hier niet echt op prijs word gesteld? Ik had nog wel wat vragen maar de meeste van mijn beginners vragen kan je hier prima vinden via de zoek functie, zoals klopt het dat een mk2 hogere toeren draait dan een mk1 (ja dus)
   
 6. Ik ben ook nieuw en ben wel van plan te blijven en het de regels te respecteren. Ook al heb ik geen focus maar een s Max toch vind ik veel informatie en vind het tijd worden voor een club. Uiteraard wil ik ook een bijdrage doen om clublid te worden maar ik ben met mijn 42 helaas nog zo een internet/ computer analfabeet dus ik weet nog niet goed hoe alles werkt. Mijn s Max is een liefhebbers auto voor me en wil er veel aan gaan doen om hem te krijgen hoe ik hem wil. Graag hoor ik van iemand hoe ik dus als een gerespecteerd member erbij mag horen gr Bjorn
   
 7. Welkom Björn,
  Om het helemaal af te maken kan je je hier voorstellen. Maakt het allemaal iets overzichtelijker.

  https://www.focusclub.nl/index.php?forums/even-voorstellen.135/
   
  Björn79 vindt dit leuk.
 8. Voorstelrondje lijkt me niet meer als normaal.
  Als je lid wordt van een voetbalvereniging moet je jezelf toch ook voorstellen.

  Daarnaast zou je kunnen overwegen om na de voorstelronde verplicht 1 dag te wachten voordat je je eerste bericht kan plaatsen.
  Hiermee kan je de "even snel vragen" ipv "eerst even zoeken" voorkomen.

  Ik heb mezelf vandaag aangemeld en was eigenlijk verbaasd dat ik meteen mocht posten/reageren.
   
 9. Soortgelijke gang van zaken is op meerdere forums best gebruikelijk. Soms ook alleen voor bv offtopic maar ook voor het hele forum.
   
 10. Spam gemeld
   
  SjeeleBrik en M.Blaak vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina