1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Muziek van iPhone/Ipod/etc afspelen: handleiding zelf aux inbouwen

Discussie in 'Handleidingen Focus III' gestart door Tomasso, 24 apr 2014.

 1. Heb je toevallig nog een oplossing gevonden?
   
 2. Nee, helaas nog niet. Ik las wel op andere fora dat misschien een aux kabel met een volume regelaar wel zou moeten werken maar dat vind ik eerlijk gezegt nogal ver gezocht. Als ik zulke kabels op internet opzoek hebben ze namelijk evenveel ringen op de jack als er nu zitten dus zal dit in mijn opzicht geen verschil maken.
   
 3. Balen :( Ik weet de redenatie erachter niet, maar klinkt inderdaad wat onlogisch. Mocht je ooit nog eens een passagier hebben met een iPhone zou je dat kunnen testen. Mocht dat ook niet uitwerken kun je in elk geval uitsluiten dat het aan het type telefoon ligt...
   
 4. Probeer eens met een oude mp3 speler

  Kan zijn dat je het volume flink op moet schroeven
   
 5. Inmiddels de mogelijkheid gehad om het met een iPhone te proberen en ook gelijk een oude mp3 speler getest. Helaas hetzelfde resultaat bij beiden.

  Ik heb het dashboard nogmaals losgehaald om te dubbelchecken of alles goed zat en dat was gewoon het geval. Alle kabels lijken ook goed in de connectoren te zitten.Dit had ik overigens al wel verwacht aangezien alle "normale" functionaliteiten van de radio nog wel gewoon werken (waaronder de usb aansluiting).

  Weten jullie wellicht een alternatief in de vorm van een adapter die ik op de usb-port kan aansluiten zodat ik wel via Android muziek kan luisteren? Kan hier weinig over vinden op het wereld wijde web.
   
 6. Balen :(

  Hoe bedoel je dat laatste? Wil je je Android via koptelefooningang verbinden met je usb ingang in je dashboard?
   

Deel Deze Pagina