1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Morgen, zondag een mooie dag om tourseizoen te beginnen.

Discussie in 'Off-Topic' gestart door FOCUSMSD, 20 feb 2021.

 1. Ik heb besloten om morgen maar een een einde te maken aan t thuis zitten op zondag . Het beloofd een mooie dag te worden en het word tijd om de RS ook maar eens weer lekker warm te draaien.Ik heb me bedacht om het oude chateau van de Meilandjes maar even te gaan opzoeken in Hengelo Gld. Vervolgens maar via de Rijnweg even richting Varsselsering en na een inspectie van de ring eens kijken of ik een paar rondjes kan draaien.:lol: Daarna misschien bij de molen genieten van een bammetje met meegenomen koffie. Ja, want cafetaria "De Veldhoek " doet alleen op bestelling en Cafetaria " De Smulhoek"( voorheen de Matser) bezorgt alleen maar in Zelhem en daar woon ik niet :rofl:. Daarna maar via de Dunsborg en Oosterwijk misschien naar de Velswijk en naar de Keijenborg. Eens kijken hoe het er daar bij staat na al die jaren. Of "Kleine Papa" nog steeds loonwerker is vervolgens richting Hengelo en dan Linde in duiken of richting Delden om dan via Vorden en Wildenborch maar eens richting huiswaarts te touren .Even de dagelijkse sleur ontglippen. Overigens heb ik van de Corona regels geen last. Kan gaan en staan waar ik wil. Verschil moet er zijn . :dance::dance:
   
  VinST, Rykers en Batjuh vinden dit leuk.
 2. Iedereen kan overdag gaan en staan waar die maar wil toch? Ik heb er zelf ook geen last van, alle verklaringen bij zelfs voor als ik in belgie moet zijn. ;)
   
 3. En anders ga je toch borrelen van 21:00 tot 4:30 draai je niet ff om ....
   
  Batjuh vindt dit leuk.
 4. Als je door Velswijk rijdt, ff bij Susselbeek kwijlen bij de Opel GT-jes. Een vriend van mij woont in Velswijk mooi achteraf, ik droomde er vroeger altijd van om in die omgeving te wonen. Mooi rijden in de achterhoek, Laag Keppel, Doesburg en Zutphen mag je eigenlijk niet overslaan.
  Oja en wederom auto's gluren in Brummen natuurlijk.
  Veel plezier!
   
  focusguy vindt dit leuk.
 5. Hier staat een tourtje naar Zoetermeer op de planning. Daarna terug naar het Brabantse land rijden over de weggetjes langs de lek, Waal en Maas (of zoiets)
   
 6. Owjee?! Wat dan? :shock:
   
 7. Als het morgen niet te druk is een tourdagje naar de wasbox. Anders is het een dagje onderhoud aan de auto.
   
 8. Even een toekomstige update ophalen op de Stekelbaarssloot. Daarna lekker terug touren, of heb jij of @gerardTDCI of andere nog goede ideeën?
   
 9. ohw, jij gaat ff naar Chris? doe 'm de groeten maar!
  ik ga rond 11:00u richting Ridderkerk om te verzamelen voor een toertocht door Zeeland :dance:
   
  Thieske vindt dit leuk.
 10. Stiekem ben ik wel benieuwd naar die toertocht @gerardTDCI, private party?
   
 11. je hebt een whats app ;)
   
 12. Zou zo gauw niet iets weten :think: mijn update laat nog even op zich wachten...
   
 13. Mijn oude thuis, stoel in de achtertuin en motorraces kijken, heerlijk was dat!
  Matser heeft de heerlijkste patat met jagersaus.:cheer:
   
 14. Aangezien het een file was bij de wasbox het tourtje maar afgeblazen en wilde in plaats hiervan een fijne upgrade aan de auto doen maar mislukt helaas. Dus dat moet ik maar een keer opnieuw proberen. Zo was mijn zondag weer eens lekker gevuld.
   
 15. Wij hebben vandaag weer een heerlijke tourtocht gemaakt. Alleen die irritante wandelaars en wielrenners de hele tijd [​IMG]
   
 16. Wat is er zo irritant aan wandelaars en wielrenners?
   
 17. Ze zijn aanwezig :mrgreen:


  Haha gekheid hoor;) maar heb zelf ook ervaringen met wielrenners, vooral als,ze in een groep rijden. Dan wil de kopman inhalen of linksaf, en dan zonder kijken hop de hele groep opzij terwijl jij daar rijd. :cussing:
   
 18. Dit
   
  Patman vindt dit leuk.
 19. Inderdaad! Was altijd een vaste stop vanuit Twente naar Doetinchem, het zit er nog steeds dus?
   
 20. Zeker, die cafetaria blijft maar doorbakken.:kwijl:
   

Deel Deze Pagina