1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

mk4 1.o EQ Performance

Discussie in 'Performance tuning' gestart door pwaltman, 17 apr 2021.

 1. Vanmiddag heb ik de 125pk Focus bij EQ Performance in Berkel en Rodenrijs laten upgraden. Het was een prettige ervaring. Vriendelijk ontvangst, koffie en/of drankje direct aangeboden en een prachtige locatie. Mijn auto is eerst gecontroleerd op huidige software en defecten. Daarna kon het aanpassen van de software beginnen. Het zou iets meer dan een uur duren dus ik ben even naar de McDonalds gewandeld. Toen ik terug kwam stond mijn auto al buiten en heb ik netjes uitleg gekregen over de aanpassing, een certificaat ontvangen, en inzake garantie en serviceverlening nog even wat gepraat.
  Het was een prettige ervaring en de auto rijdt stukken beter. Merkbaar meer koppel over een breder toerengebied en het vermogen is in hogere toeren langer voelbaar.
  In mijn opinie is dit zéker een aanrader voor elke 1.0 Ecoboost.
   
  Chriscarz vindt dit leuk.
 2. Je houdt het wel mysterieus. Wat heb je van hun gekregen qua vermogen en prestaties? Hebben ze een meting uitgevoerd of doen ze alleen een verwachting van het toegenomen vermogen?

  Hun website is ook mysterieus. Daar kan je alleen zien wat ze kunnen bieden als je je gegevens achterlaat. Wel handig om dus te weten wat jij hebt gekregen, voordat de halve club op basis van jou ervaring de website van EQP gaat overbelasten.
   
 3. Ooh, ja sorry. Ik zie dat ik het niet heb vermeld. Het is een software aanpassing zonder dyno. Eigenlijk dezelfde cijfers als bij elke andere aanbieder 145pk en 240Nm zou het nu moeten zijn. De getallen vind ik niet zo héél erg belangrijk. De auto rijdt beter dan voorheen en dat is wel een flink verschil. Zo snel als mijn vorige Fiesta met Revo software is het niet maar die was een stuk lichter uiteraard.
   
 4. Is dus standaard chip en niet op maat.
   
 5. Yep, en voldoet vooralsnog prima.
   

Deel Deze Pagina