Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn Kuga, toch nog een projectje gevonden!

Discussie in 'Mijn Ford' gestart door pd3jcw, 19 dec 2019.

 1. Volgens is dit onderdeel van het winterpakket
   
 2. Hoe staat het met inbouwen van het alarm?
   
 3. ben ik ook nog mee bezig, de sensors zitten erin nu moet ik nog een sirene en motorkap slot zien te verzamelen
   
 4. leuk(e) project(en) weer Harrie :thumbs:
   
  pd3jcw vindt dit leuk.
 5. Was ik maar niet zo knap maar wel wat handiger ..
   
  WauW*TeR en pd3jcw vinden dit leuk.
 6. Goed bezig weer. Leuk dat je toch nog iets hebt gevonden om te updaten.
   
 7. Altijd leuk om deze projectjes te volgen.
  Heb even gekeken waar je de onderdelen vandaan haalde, maar volgens mij klopt dit niet helemaal.
  " connectors heb ik terug gevonden op www.mouser.nl " Deze site gaat over een zekere Suzan en die heeft iets met boeken.:)
  Veel succes met je project.
   
  pd3jcw vindt dit leuk.
 8. Steef30 vindt dit leuk.
 9. Ontzettend leuk zulke handige mensen binnen de club. Helaas ben ik zelf niet zo handig met dit soort dingen anders had ik het voor onze Focus ook wel gewild.
  Aangezien ik de lijntjes in de voorruit blijf zien, uiteindelijk niet gekozen voor het Winterpack dus helaas ook geen stuurwielverwarming :roll:
   
 10. Grappig, dat idee van die draadjes in de vooruit had ik ook altijd. Maar nu toch alweer 3 focussen versleten met voorruitverwarming en stoor me er helemaal niet meer aan. Zou het ook niet meer willen missen trouwens.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
   
 11. Stuurwiel verwarming gaat ook werken zonder winterpack o.i.d. mocht je echt interesse hebben! Voorruit verwarming is voor mij een must, werkt zowel bij bevroren als beslagen ruit fantastisch en ik wil niet meer zonder.
   
  mstuniek, Redwagon en jeroenbreuer vinden dit leuk.
 12. Ja, wellicht dat het door mijn bril komt hoor, maar ik kon er niet aan wennen. Daar ik niet het risico wou lopen er dus uiteindelijk niet voor gekozen!

  Ja, afhankelijk van de totale kosten, zeker interesse in! Weet alleen niet hoe makkelijk de onderdelen geregeld kunnen worden voor een Focus MK4
   
 13. Kleine tip voor degene die ook stuurwiel verwarming willen gaan installeren, kijk even of de bedrading er al zit.... Je kan mazzel hebben!!! Ik wilde bij mij de bedrading gaan inmeten en kwam de connectors al tegen in de stuurkolom, op zich prettig maar jammer dat ik de connectors en bedrading al heb aangeschaft.
  [​IMG]
   
  FW-FFSTLine en Thieske vinden dit leuk.
 14. Kijk, aan de ene kant prettig dat het er al zit, dan is het maar origineel. Aan de andere kant zonde dat je nu de kabels en connectors zelf hebt gekocht en gemaakt.
  Zodra onze Focus is geleverd zal ik eens kijken in de stuurkolom!
   
  pd3jcw vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina