1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn C Max (is stiekem toch ook een focus) (update!)

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Edgarcmax, 13 mrt 2021.

 1. wat een heftig verhaal Edgar :shock:
  maar dit verhaal gaat over jullie?
  want intussen hebben jullie wel een auto gelukkig.
   
 2. Edgar en famile,

  Heftig verhaal hoor, heel veel sterkte de komende tijd met alles.
  Het zit jullie momenteel niet echt mee, ik hoop dat het allemaal weer goed komt.
   
 3. Heel veel sterkte! Alles wat jullie meegemaakt hebben gaat je niet in de koude kleren zitten.
  Hopelijk krijgt jullie zoon nu ook weer de hulp die hij nodig heeft.
   
 4. we hebben nu wel de c max inderdaad maar verzekering technisch schiet je er altijd bi in plus dat de aanschaf van de auto een flink gat in ons inboedel budget heeft geschoten.
  Momenteel veel psychologische hulp en die is keihard nodig. We wonen nu tijdelijk (tot ons huis weer klaar is) op een woonboot want dat was het enige wat snel en voor korte termijn gemeubileerd te huur was maar elke worden we herinnerd aan het feit dat we geen thuis meer hebben, maar een huis.
  Om zo veel mogelijk kosten te besparen zijn we bezig om via marktplaats zoveel mogelijk gratis of voor weinig te halen en de c max is dan wel erg prettig en groot. Heb daardoor de afgelopen 2 weken al meer dan 1500km gereden. Grootste probleem is dat ik zo weinig energie heb dat 1 ding per dag doen mij al volledig uitput. Daarnaast heb ik de doneeractie opgezet in de hoop dat dat wat helpt wat het tot nu toe doet.

  Het ergste aan dit alles zijn de herbelevingen en nachtmerries, vooral onze oudste zoon heeft daar heel veel last van en dat we geen thuis meer hebben. Dit gun je echt niemand, zelfs je ergste vijand niet.

  Gelukkig gebeuren er soms ook hele positieve dingen, van de week een flinke steenslag tijdens een rit en die scheurde onderweg naar de reparatie helemaal door. Dus nieuwe afspraak moeten maken voor voorruit vervanging en terwijl ik daar wacht wordt ik gebeld door slachtofferhulp en half uur later door psycholoog. Een jonge dame die er ook zat hoorde het gesprek en vroeg hoe het met mij ging. Alles kwam er uit zonder dat ik er wat aan kon doen en spontaan vroeg ze mij of ze alsjeblieft mijn rekening mocht betalen, inclusief wat megiuar spullen die ik had gepakt omdat ze 40% goedkoper waren. ik raakte in tranen en was flabbergasted dat zulke mensen echt bestaan. Dus daar klamp ik mij nu even aan vast als positef iets in al dit negatieve gedoe.

  Ben momenteel een emotioneel wrak maar houdt mij staande om het gezin op de been te houden en als dan je zoon zoiets doet voel je falend als vader ook al weet je dat het niet zo is. Het is gewoon te veel voor een mens.

  En iedereen die dit leest en een post heeft geplaatst enorm bedankt, het helpt echt om te weten dat mensen je steunen, al is het online. We hebben dat keihard nodig om positief te kunnen blijven.
   
 5. Mijn eerste post op dit forum, dan maar meteen in dit topic.
  Pffft dit komt even binnen zeilen. Man wat een verhaal! Idd mooi en fijn dat er zulke mensen zijn. Ik kan mij ook erg goed voorstellen dat je je thuis op dit moment erg mist.
  Heb in 2012 meegemaakt wat een zm met een gezin doet nadat de vrouw van een goede vriend van mij zichzelf van het leven had beroofd. Dat gun ik niemand!
  Heel veel sterkte!!


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
   
 6. ik leef met jullie mee Edgar.
  schroom niet om hulp te vragen hier, er is vast wel iemand die je kan en wilt helpen, geldt ook voor mij.
  sterkte!!!
   
 7. Hulp krijgen we gelukkig heel veel, elke 2 dagen psychologische controle telefonisch, afspraken, EMDR therapie.

  Zoonlief zit nu in open instelling maar heeft een longontsteking (geen COVID gelukkig) en zit aan de antibiotica en paracetamol tegen de koorts.
  Vanwege corona mag er niemand op zijn kamer en vanwege de longontsteking kan hij niet naar buiten. Gelukkig kunnen we facetimen.
  maar heel eerlijk gezegd weet ik het niet meer allemaal. Ik focus me zoveel mogelijk op de positieve dingen maar het kost steeds meer moeite.

  Alles vwb de auto staat nu even op heel laag pitje ook al komt er nog e.e.a. binnen. Ik ben al zo blij met jullie berichtjes dat maakt dat ik er over kan schrijven en dat helpt absoluut om alles te verwerken. Ga zo weer naar zevenaar wat ophalen met mijn jongste zoon dus hebben we weer even wat te doen.

  Voor mijn vrouw is het enorm moeilijk want die kan fysiek zo goed als niets meer dus die zoekt spullen en speelt op de ipad die onze oudste heel lief voor haar heeft gekocht juist omdat ze niets meer kan. Geeft aan hoe een hechte familie we zijn maar desondanks hebben we zoveel ellende. Je vraagt je bijna af of we iets heel ergs hebben gedaan ofzo, dat het een soort straf is.
   
 8. Enorm veel sterkte en kracht toegewenst!!!!!
  Wat een zware situatie lijkt me dat:|.

  Fijn dat je ook vanuit dit geweldige forum wat emotionele steun krijgt, het is je gegund!
   
 9. iets total anders, kreeg tijdens een van de ritten met ophalen van marktplaats spullen een flinke steenslag met een flinke ster als gevolg. Onderweg mijn zoon direct een afspraak laten maken en tijdens de rit ter reparatie scheurde hij dus weer een nieuwe afspraak moeten maken om de voorruit te laten vervangen. Is gedaan maar nu heb ik een behoorlijke dosis rijwind tot bijna fluiten aan toe. Terug naar de carglass die hebben nu de hele bovenkant afgeplakt en nog steeds zeer veel windgeruis. Dus nu maar weer bellen en zal de ruit waarschijnlijk weer vervangen moeten of opnieuw geplaatst moeten worden. Zelfs dit soort kleine dingen wordt ik momenteel gestoord van. Was overigens carglass omdat mijn verzekering om een of andere reden gaan zaken meer doet met autotaalglas waar ik veel betere ervaring mee heb. Ben twee keer bij carglas geweest met een ruitvervanging (voor mijn Mazda tig jaar geleden) en nu voor de tweede keer niet goed gedaan in 1 keer. Bij de mazda hadden ze toen een alarm module veel te strak tussen de ruit en dashboard geplakt waardoor de ruit opnieuw scheurde. Hou jullie op de hoogte.
   
 10. daar wordt je niet vrolijk van.
  ze kunnen het mooi vertellen op TV maar het enige wat ik goed vind aan CG is hun ruitenreiniger :schater:
   
 11. 09 april wordt de ruit opnieuw geplaatst/vervangen uiteraard onder garantie.
  a.s. vrijdag EMDR eerste keer, is hard nodig.
   
 12. Heel veel sterkte Edgar. Voor jou en je familie. Heel heftig dit.
   
 13. Wow wat een heftig verhaal, dat had ik helemaal niet meegekregen. Ik vind je er hier, hoe je met je auto bezig bent, nog goed positief in staan zeg!
   
 14. IK ben op dit moment gewoon superblij met de alle steun, ook hier ondanks dat ik pas net lid ben. De auto zorgt voor een beetje afleiding dus daar klamp ik mij aan vast. We leven letterlijk van dag tot dag.
   
 15. begrijpelijk, vergeet niet te genieten, jullie hebben elkaar nog.
   
 16. #36 Edgarcmax, 2 apr 2021
  Laatst bewerkt: 2 apr 2021
  Vandaag naa Zuidland getogen om wat op te halen wat mijn (v)ectgenote via MP had gevonden. Auto neergezet, spullen opgehaald en auto doet niets meer. Helemaal niets. Alsof de accu er niet in zat. Natuurlijk even naar de accu gekeken maar niets te zien, zag er goed uit en er leerk niets los te zitten. ANWB gebeld hoor ik plotseling een klik in de deur en ja hoor alles werkt weer. Dagteller was wel gereset evenals datum en tijd maar dat was voor later zorg, eerst taken met nog minder dan 150km te rijden volgens de boordcomputer. Makro Delft aangekomen, auto volgegooid (en weer een godsvermogen armer), ik stap in en weer doet hij niets. GVD heb ik dan een miskoop gedaan, ben ik besodemieterd? Weer ANWB gebeld, auto alleen een heel stuk naar achteren geduwd zodat ik de pomp niet meer blokkeerde nadat ik inmiddels 6 mensen had weggestuurd. Daar kwam de gele bus aan na drie kwartier, een vriendelijke man stapt uit en vraagt naar het probleem. Net als ik dacht verdenkt hij ook meteen de accu, hij had, in tegenstelling tot ik, wel gereedschap bij zich. Hij pakt een ring/steeksleutel 10 (schat ik,) en draait even aan de bout op de pluspool, die zit gewoon los. Helemaal aangedraaid en probleem verholpen. Ik blij, hij had een super simpel klusje en ik geen miskoop.

  En ik had 's-morgens intake voor EMDR gehad dus was al super emotioneel en dit kwam dan niet zo heel goed uit. Gelukkig was het dus iets heel simpels.

  EDIT meteen dit lijstje bijwerken:
  1) Ander stuurwiel. Huidige stuur is behoorlijk aan vervanging toe. Liefst eentje met CC ingebouwd, heb nu wel de telefoon module rechts maar CC mis ik echt enorm. Ben er nog niet uit of ik een gebruikt stuurwiel met CC wil, heb eens op onderdelenlijn geinformeed en kost minimaal 175 eur ex BTW maar een losse CC module is nieuw van de dealer volgens mij al een stuk goedkoper maar wel meer werk, nog even nadenken dus.
  2) Lichtmetaal natuurlijk, wieldoppen kan eigenlijk echt niet. Veel te veel keuze, dat duurt nog even voordat ik kan besluiten. Rij toch eerste de huidige banden op. EN ondertussne hou ik wel een oogje op marktplaats, wie weet......
  3) Ford logo op de kofferbak vervangen. Is inmiddels binnen maar heb nu geen mogelijkheid om stroom naar de auto te krijgen en heb geen fohn. Moet dus nog even wacten tot juni helaas.
  4) PDC inbouwen, is al besteld bij Ali dus nog "even" wachten tot het binnen is. Is binnen maar wordt ook juni. Zelfde reden als punt 3.
  5) Middenarm steun inbouwen, met opbergvak het liefst. Is een andere via ALI besteld.
  6) Dorpelstrips Geplakt, de bumperberschermstrip achter is nog niet binnen.
  7) DRL en mistlampen voor alhoewel mistlampen niet echt nodig zijn. Heb nog een DRL setj liggen, kijken of ik die kan monteren. Wordt ook juni.
  8) Kleine plekjes wegwerken. Heb inmiddels Megiuars applicatirs, moet alleen nog scratchX halen.
  9) Een goede poets en was beurt op regelmatige basis. Handmatig wassen is tot juni niet echt mogelijk dus het werd de wasstraat vandaag, helaas, sorry, het spijt mij maar hij moest even schoon.
  10) Nieuwe sleutels laten slijpen en inleren. Heeft geen haast.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 17. En vandaag spiegelblinkers gekocht die bewegen en zwart zijn ipv standaard doorzichtig.
   
  Thieske vindt dit leuk.
 18. Ik lees hier ff twee pagina’s door........heftig! Alle sterkte, kracht en wijsheid @Edgarcmax
   
  Edgarcmax vindt dit leuk.
 19. Dank je, we hopen dat het heel snel juni wordt en dat ons huis dan ook klaar is. Momenteel is het overleven.
   
 20. Kleine update, ik heb nu 2 werkende sleutels lees meer in dit topic
   
  M.Blaak en gerardTDCI vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina