1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn BMW 335i Touring M-Performance

Discussie in 'Mijn auto' gestart door Mr Bullet (Sietze), 8 dec 2017.

 1. is dat nou een racecat voor een BMW Sietze? :rofl:
   
 2. hahaha ja zoiets
   
 3. #43 uwbuurman, 30 dec 2017
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 dec 2017
  Alleen is dat geen ///M-pakket stuur, [MENTION=1030]Mr Bullet (Sietze)[/MENTION] Sietze, maar een gewone als ik zo naar het leer kijk. Mstuurtjes hebben toch glad en geperforeerd leer?. Je airbag en inzet past wel. Kun je die flippers niet omzetten? Afhankelijk van prijs en staat, wil ik het overblijvende stuur wel overnemen.
   
 4. Klopt geen M stuur maar dat maakt mij niet uit. Wil originele bestuur bewaren voor verkoop van de auto. Flipper stuur zal alleen maar meer waard worden omdat hij schaarser is. ;)
   
 5. Afgelopen periode vooral veel km'ers gemaakt in de BMW. Heerlijke rijdersauto is het! Nog even wat kleine dingen aangepakt.

  - Stuurbekrachtingsolie gespoeld en vervangen voor nieuwe verse sap
  - Motorblok nogmaals grondig ontvet om zo te kunnen kijken of al mijn pakkingen nog heel zijn en lekkage makkelijk te vinden is. Nu blijken toch twee pakkingen wat zwakjes dus die gaan we bij de volgende oliewissel vervangen.
  - LED kentekenplaatverlichting geplaatst
  - Onderdelen besteld om mijn vacuumklep in de uitlaat zelf op afstand te kunnen bedienen voor meer geluid in de stad en stiller op de snelweg.
   
 6. Ik las het op het driversforum. Zeikers daar zeg. Mooie stappen weer, Sietze!
   
 7. lekker bezig hoor Sietze :thumbs:
   

Deel Deze Pagina