1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 2 Magnetic Focus Wagon MK3.2 projectorlampen gemonteerd!

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door M.Blaak, 1 aug 2018.

 1. Ik ben ook benieuwd hoe het gaat worden met die projectoren..

  Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
   
 2. Eerste tegenslag met de projectors.. ik heb mijn koplamp gemold. Het glas kwam tegen de verwarmingsunit van de oven aan en is gaan smelten.... wat zijn het ook enorm lompe dingen zeg.
   
 3. Ja ze zijn ook bedoeld voor in een oven ... de lompe ben jij in dit geval :schater: :mrgreen:

  Wel zuur, wat ga je nu doen?
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 4. Can't argue with that
   
 5. Ik heb een Focus wagon Titanium 2015. Daar zitten reflector lampen in(H7) Volgens mij kan je die reflectoren niet vervangen want alles zit dicht gelijmd. Ik heb wel HiLox LED geplaatst. Dus wel strooilicht. Je kan de LED's wel draaien in hun fittting b.v. van horizontaal naar vertikaal. Heb ik nog niet getest qua strooilicht maar ga dat nog wel doen. Compleet nieuwe behuizing is belachelijk duur dus dat ga ik nooit doen. Dus mijn vraag hier: Hoe ga je die projectoren inbouwen? Overigens vind ik de projectoren iets minder passen bij een MK3.2 omdat de mistlampen ook al reflectoren hebben i.p.v. projectoren maar dat is een kwestie van smaak.
   
 6. Ebuzz vindt dit leuk.
 7. Ondanks dat de units dicht gelijmd zijn, kan je ze nog steeds open krijgen hoor. Gewoon zachtjes warm stoken
   
 8. #28 M.Blaak, 12 mrt 2019
  Laatst bewerkt: 12 mrt 2019
  Ik ga, als we een keer een gaatje hebben, samen met @pd3jcw de units opensnijden en dan de projectors plaatsen. Bij mijn vorige auto was dat een wereld van verschil en dat zal nu weer zo zijn :)

  Met gewoon warmstoken kom je er niet helaas. deze units zijn voorzien van de zogeheten permaseal en die wordt niet/nauwelijks zacht als je het verhit. je moet hem echt voorzichtig openmaken met een hoop gewroet en getob of op de manier die Harry gedaan heeft :)
   
 9. Ik blijf ook graag op de hoogte. Overal lees ik over Xenon met projectors maar bijna nergens over Led met volgens mij bij jouw Focus met het ombouwen van reflectors naar projectors. Alleen maar dat het lastig is. Je moet de behuizing die dicht gesealed is open maken en dan de reflector vervangen door de projector en dan weer waterdicht in elkaar lijmen. De vraag is of je dit allemaal aan de hand wil halen met een vrijwel nieuwe Focus. Als je de boel molt moet je een nieuwe unit bestellen en kan je wellicht ook niet rijden vanwege een levertijd. En nog afgezien van de kosten.
   
 10. De LED is ook een test voor mij. Bevalt dat niet, dan bouw ik alsnog xenon in. Het is namelijk gewoon een H1 fitting.
   
 11. @HansK: over de beschikbaarheid van de koplampen zal ik me niet te druk maken.
  De focus 3.2 bestaat al een poosje, gok dat er ook al een best een aantal platgereden is, waardoor de koplampen via onderdelenlijn wel te verkrijgen zijn.
   
 12. Beschikbaarheid is er idd wel. Alleen zijn er voor een MK3.2 wel 3 of 4 verschillende koplampen. Wel of geen DRL, zwarte of alu behuizing. Dus dan moet je wel alsnog ff goed kijken, zou lullig zijn als je de verkeerde besteld.
   
 13. #33 HansK, 13 mrt 2019
  Laatst bewerkt: 13 mrt 2019
  Niet om flauw te doen hoor maar als je kijkt naar de prijs van 2 reflectoren en het gedoe van het open maken en inbouwen en weer dicht sealen is mijn vraag of dit je allemaal waard is.
  Ik heb eens bij ALI rondgesnuffeld en kwam deze units compleet met 2 projectoren/stuk tegen. Hier is de link:

  https://nl.aliexpress.com/item/Kopl...00000&scm_id=1007.13338.80878.000000000000000

  Er komen nog wel transportkosten bij. Helaas.
  Ik ben benieuwd naar jullie commentaar.

  Voor de goede orde: Ik heb offerte bij de Ford dealer gevraagd. Als ik antwoord heb zal ik dat posten.
   
 14. Heb ook al eens naar die lampen zitten kijken. Opzich prachtige lampen, alleen zit de richtingaanwijzer op zo'n lelijke positie.
   
 15. Is de richting aanwijzer hier niet hetzelfde als bij Audi? Zo'n lopend streepje?
   
 16. Waarom koop je niet gewoon orgineel look xenon koplampen met led ?
  Deze heb ik ook en lichtbeeld is echt wel top te noemen hoor.
   
 17. Net even het filmpje bekeken wat in die AliExpress link staat. Daarin zetten ze de richtingaanwijzer ook aan, maar is een knipperend streepje i.p.v. een lopend streepje.

  Er zit ook een nachtshot vanaf de voorkant in het filmpje. Knipperlicht is amper zichtbaar, dan moet je eigenlijk die knippers in de mistlampkapjes er ook bij hebben...
   
 18. 20190105_092352.jpg gewoon orgineel (look) houden:)
   
  Thiemo vindt dit leuk.
 19. Die van AliExpress hebben geen goedkeuring in Europa, dus zijn sowieso geen optie.
   
 20. Hoe/waar kan je dat zien?
   

Deel Deze Pagina