Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Levertijden nieuwe Ford Focus?

Discussie in 'Algemeen' gestart door Achilles, 27 sep 2017.

 1. Hmm, bij van Mossel in Breda hadden ze mij in oktober al prima geïnformeerd over alle veranderingen. Ook gaven ze toen aan dat de design pack 5 gewoon te bestellen was, ook al staat deze niet in de brochure. De prijsveranderingen klopten exact (die nog nergens terug te vinden waren). En ook gaven ze aan dat andere uitvoeringen dan de ST Line minimaal trekhaak voorbereiding moeten hebben voor de manuele stand met schakelflippers.
   
 2. Hopelijk volgende week of week erop mag ik gaan rijden, auto wordt morgen naar uitlever bedrijf overgebracht vanuit de Dealerj, kenteken ook gezien dus het gaat de goede kant op.......spannend
   
  Focussed vindt dit leuk.
 3. Spannend inderdaad. Dan was jouw Focus een van de eerste auto's die niet meer zijn gebouwd in maart?
  Mijn auto zou ook in maart worden gebouwd. Goed te horen dat er weer nieuwe wagens op kenteken worden gezet.
   
 4. Gister de auto in ontvangst mogen nemen, wat een geweldige auto is het toch.
  Mijn auto zou eerst in feb. geproduceerd wordt, toen werd het maart maar helaas door de sluiting werd de datum van 27 maart niet bereikt en werd dat 12 mei.
   
 5. Ondanks dat ik erg blij ben met mijn Focus baal ik stiekem ook wel een beetje dat het bouwen snel is opgepakt en ik dus geen voorraadmodel maar wellicht een Desert Island Blue met Design pack 2 had kunnen bestellen medio maart... Maar goed, first world problems :bleh:

  Desalniettemin: Fijn voor iedereen dat er meer duidelijkheid is en er een richtpunt is qua levering!
   
  FW-FFSTLine vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina