1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 1 Led dagrijverlichting Grill

Discussie in 'Exterieur' gestart door ArnoB, 8 jun 2015.

 1. Ja dat mag! Zo hoort officieel DRL te werken, ik heb het origineel op mijn focus. Normaal branden ze volop, zodra dimlicht aangaat dimmen ze iets.
   
 2. Dat klopt, maar mogen de originele stadslichten dan ook nog blijven branden omdat nu de DRL deze functie overnemen als ze gedimd zijn?
   
 3. De huidige regelgeving schrijft voor dat DRL verlichting gedoofd moet worden wanneer het dimlicht wordt ingeschakeld.

  Desondanks zijn er genoeg autofabrikanten die auto's leveren waarbij de DRL dimt en niet uitgaat. Dit is wettelijk toegestaan doordat bij deze voertuigen de DRL verlichting in gedimde toestand niet meer wordt gezien als DRL verlichting maar als stadslicht. In de meeste gevallen hebben deze auto's dan geen afzonderlijk stadslicht meer.

  Bij de Nolden DRL set die Ford als officieel accessoire voor de Focus 3 fase 1 levert is dit ook het geval. De DRL verlichting dimt wanneer het dimlicht wordt ingeschakeld. Wel wordt bij deze set specifiek voorgeschreven om de stadslichten in de koplampen onklaar te maken (draad doorknippen) zodat alleen de gedimde DRL verlichting als stadslicht wordt gevoerd.
   
 4. Dan wordt het toch uitschakelen met het dimlicht (of een wisselschakelaar ertussen voor alleen de APK )


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 5. Is alleen de vraag of ze er op letten.. waarschijnlijk niet :)
   
 6. Tijdens een grote controle pikken ze je van de weg als het niet goed is. (Persoonlijke ervaring)
  De gewone agent zal je er niet zomaar voor van de weghalen zolang het niet te fel is.

  Had ik met me vorige auto, was nooit een probleem ook bij een alcohol controle geen probleem.

  Ik kom een keer langsrijden bij een grote controle van de politie en belastingdienst toen werd ik opgehaald en mocht ik de ledstrip eerst onbruikbaar maken.
  Gelukkig geen boete gehad omdat het niet te vel was en omdat ik makkelijk was in de omgang.

  Maar zoals JW zegt zal het wel goedgekeurd zijn. Ik had mijn gewone stadslichten er nog in zitten en aanstaan samen met de ledstrips. Met dimlicht gingen de leds uit.

  @JW lijkt me toch wat overdreven om de draadjes van je stadslichten door te knippen je kan dan toch ook gewoon je stadslichtlampjes er uithalen?

  Verstuurd vanaf mijn HTC One M9 met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina