1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Je eigen focus uitlezen? Voor €20,- geen dure dealerbezoekjes meer!

Discussie in 'Handleidingen Overig' gestart door Rickvh, 23 dec 2012.

 1. Heb er een voor met mijn Windows Phone (Nokia Lumia 820) icm C-Max 2013. Een BT mini versie. Net als Android ondersteund Windows Phone de BT versie en die is nog goedkoper als de WiFi versie. Al te koop vanaf 10 euro. En dan samen met de mooie CarDash app. Redelijk nutteloos maar o zo leuk om mee te spelen :)
   
 2. LoL

  Sorry maar om de titel moest ik wel even lachen

  Dit goedkoop spul is leuk om uit te lezen mits hij de storing code herkent. in sommige gevallen kent hij de storing niet of geeft verkeerde omschrijving erbij.
  met gevolg dat je de verkeerde richting uit zoekt

  dus leuk om een keer storing mee te wissen maar heb vaker gezien dat ze daarna toch bij dealer uitgelezen zijn en dat daarbij het probleem wel direct aan het licht kwam.

  mag niet liegen heb het zelf ook. maar puur omdat de techniek er is en niet voor goeie diagnoses te doen. goeie uitleeskast kost minimaal 500euro. en zelf daar kun je nog niet alles mee. van dealer kost dik 1000 per jaar inc de updates en zelf daar zit soms programma fout erin

  kort gezegd.
  denk niet dat je met dit alles mee kunt doen,
   

Deel Deze Pagina