1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

inbouwen Parrot MKI9200

Discussie in 'Handleidingen Overig' gestart door thom, 17 aug 2010.

 1. Kan hij bijvoorbeeld stabieler draaien met sommige telefoons, en het zijn originele updates van Parrot zelf. Je Pc word toch ook af en toe geupdate. Je besturingssysteem. Is dan een zelfde verhaal.
   
 2. ok Jac, dat is duidelijk thanx :thumbup:
   
 3. #63 Petman, 25 aug 2012
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 aug 2012
  Hoi,

  Ik ben Peter, nieuw op dit forum. Ik heb vorige week vanwege aankomende gezinsuitbreiding een Focus 1 Wagon uit 2002 aangeschaft, aangezien mijn MX-5 te weinig ruimte biedt :). Ben erg blij met de Focus, en deze is uitgerust met een 6000CD met RDS en CD-wisselaar compatibility. Na een paar uur door dit forum te hebben gestruind blijft voor mij één vraag onbeantwoord. Omdat ik berichten lees dat de versterker van de Parrot MKi9200 het kwalitatief niet redt ten opzichte van die van de 6000CD zou ik het geluid van de Parrot (via de line-out van de Parrot bluebox) naar de AUX van de 6000CD willen leiden d.m.v. een kastje zoals de Yatour.
  Ik geloof dat zo'n kastje nodig is om de radio te "foppen" dat er een CD-wisselaar aanhangt, maar misschien kan het ook rechtstreeks op de een of andere manier?
  Ik lees van verschillende forumleden dat ze deze constructie zouden gaan proberen, maar kan niet terugvinden of iemand dit daadwerkelijk zo gekoppeld heeft? Ben erg benieuwd want dit zou voor mij het beste uit twee werelden zijn.... thanks!
   
 4. Ik heb een Parrot gehad. Ik zelf vond het geluid gewoon acceptabel!!!
   
 5. Ja ik rij er nog dagelijks mee en mijn radio heb ik bijna niet meer aan ;)
   
 6. Ik heb ook een Parrot in men Focus steken, deze zat vroeger in men Seat Cordoba, ik ben hier steeds enorm tevreden over geweest! Deze is destijds door iemand overgebouwd geweest naar mijn Focus, sindsdien doet hij heel raar... Het geluid kraakt altijd, enkel als ik het volume van de Parrot heel zacht zet stopt hij met kraken, weet er toevallig iemand aan wat dit kanliggen? Alvast bedankt!
   
 7. Begrijp ik het goed dat als je ISO stekkers in de auto hebt, je zelf niets meer hoeft aan te sluiten met een MKI9200?
  Enkel de iso stekkers aansluiten, de rest op het blauwe kastje en het zou moeten werken.?
   
 8. Nu heb ik gisteren de MKI9200 ingebouwd, wat trouwens erg goed te doen is.

  Echter zit ik ermee dat wanneer je de auto uit hebt gezet en weer start, hij niet verder gaat met de USB, maar terug op radio staat.
  Kun je dit anders instellen?

  Hoe pas ik de achtergrond van mijn Parrot display aan?

  En het volume is enkel te stellen met de zender van de Parrot, niet met de radio zelf?
   
 9. Weet iemand een antwoord op een van bovenstaande vragen?

  Met name dat hij geen memory onthoud en onderbroken word als je word ge-appt vind ik storend. Zijn daar oplossingen voor?
   
 10. #70 JW, 15 jun 2014
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 jun 2014
  Bij mijn weten kan je dit niet instellen (maar ik kan het mis hebben).


  De achtergrond kan je met je telefoon via bluetooth naar de parrot verzenden. Je moet hiervoor eerst de gewenste afbeelding op de telefoon zetten. Vervolgens zorg je dat de telefoon en Parrot via bluetooth zijn verbonden. Ga nu in het menu van de parrot naar voorkeuren → weergave →, achtergrond en selecteer hier aangepast. Vervolgens krijg je een melding dat er wordt gewacht op de afbeelding. Nu verzend je met de telefoon de afbeelding naar de Parrot en wordt (als alles goed gaat) de afbeelding in de Parrot geladen. Als ik het me goed herinner zijn er wel beperkingen wat grootte en resolutie van de afbeelding maar ik weet niet meer precies wat dit dan moet zijn. Wanneer de grootte en resolutie niet goed zijn wordt de afbeelding niet geaccepteerd.


  De Parrot onderbreekt de speakerdraden en gebruikt een eigen (ingebouwde) versterker om het geluid van de Parrot via de speakers van de auto weer te geven. Feitelijk gaat het geluid van de Parrot dus buiten de radio om. Op deze manier is het dus niet mogelijk om het volume met de radio te wijzigen. Dit kan alleen als de Parrot is aangesloten via de AUX ingang van de radio (als die er op zit).
   
 11. Wanneer ik bluetooth aan heb staan en ik krijg een app dan onderbreekt hij de muziek voor enkele seconden. Zeer irritant als dit meermaals gebeurd.
  Met bluetooth uit is dit over, maar dan verlies je de connectie als je gebeld word.

  Kan je dit simpel uitzetten dat iemand weet?
   
 12. Een bericht bedoel je, als Whatsapp?
  Als het uit staat heb je toch sowieso geen verbinding met de Parrot?
  Lijkt erop dat het aan je mobiel ligt, hij zal op de 1 of andere manier geluid maken bij het binnenkomen van een bericht. Heb je al het geluid al gedempt op de mobiel?
   
 13. Nee dat heb ik nog niet gedaan. Zou het puur aan het geluid liggen?
   
 14. Dan moet je voor berichten je geluids instellingen aanpassen.
  Als je telefoon een geluid maakt bij een bericht, gaat dit dus ook naar je parrot.
   

Deel Deze Pagina