1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 2 Inbouwen chinese achteruitrijcamera

Discussie in 'Exterieur' gestart door Jaybeam, 7 jan 2018.

 1. Dus wat ik hier uit kan halen is dat de connector naar de radio al is voorbereid maar de connector naar eigenlijk de camera die in het middenconsol ligt niet en die moet ik dus aanpassen met een tulp connector
   
 2. Mogelijk is de connector van het scherm voorbereid deze loopt dan naar de rechterkant van de middenconsole.
  In mijn geval was deze niet voorbereid en heb ik zelf een tulp connector met 1,5m kabel aan de connector van het scherm gemaakt.
  Waarop de verlengkabel van de camera aansluit. Zover ik weet zal er geen enkele auto zijn met de female tulp kabel reeds bevestigd.
   
 3. Bedankt voor je uitleg ik ga de spullen bestellen. Waar kan ik die connectors halen om de tulp door te verbinden? Ik heb nog een female liggen dus heb alleen nog die pinnetjes nodig
   
 4. Hallo allemaal ik kan de connector niet vinden. Of hij zit goed verstopt of onze auto is niet voorbereid. Welke connector heb ik nou precies nodig?
   

  Bijgevoegde bestanden:

 5. Is de grote stekker uiterst rechts op de foto, met de witte hendel.
  Pin 34 & 35 zijn het video signaal. Waren bij mij voorbekabeld van deze stekker tot aan de radio maar niet naar achter toe.
   

  Bijgevoegde bestanden:

 6. Bedankt voor je reactie ga er morgen mee aan de slag. Heb de kabels al tot het middenconsole liggen ;)
   
 7. Heb er even tijd voor gehad en alles werkt thanks voor jullie hulp. Heb ook gelijk via forscan de automatic doorlock aangezet ;)
   

  Bijgevoegde bestanden:

Deel Deze Pagina