1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Inbouw deurbeschermers?

Discussie in 'Exterieur' gestart door Dragunov, 8 jan 2018.

 1. Je kunt toch zelf je deuren goed vasthouden? Zou ook niet tegen andermans auto aan willen zitten met mijn deuren.
  Alleen met stormwind zou het handig kunnen zijn.
   
 2. Ondanks dat ik altijd oplet is dit dus precies wat mij ooit is gebeurt dat er plotseling een rukwind voorbij kwam op het moment dat ik mijn deur open deed.
   
 3. Hoederhok + knuppel

  Wat een discusie kan er ontstaan over een stukje plastic. Je krijgt het van Ford bij je auto en dan zeg ik dank je wel. Vind je het niks of allemaal onzin, sloop het er gewoon uit, kan je met je airbag, rembekrachtiger, abs, voorruitverwarming, rechter buitenspiegel en schijfremmen rondom ook doen. Ik heb auto’s gehad zonder deze zaken en die reden prima, toch rijd ik liever in mijn huidige mobiel incl. de deurbeschermers ;)
   
  Edgarcmax, gerardTDCI en NicoFocus3 vinden dit leuk.
 4. Tang+ Varken
  Je krijgt ze er bij de Ford niet bij hoor.......voor niks gaat de zon op.:D;)
   
  Edgarcmax vindt dit leuk.
 5. Klapte je deur toen tegen een muurtje of bijvoorbeeld een schutting dan zijn die dingen je redding geweest.
  Klapte je deur tegen een ander zijn auto ,dan heeft deze even zo vrolijk een putje of deukje .
   
 6. Vanzelfsprekend maar als je graag een achteruitrij camera wilt hebben op je mooie nieuwe heilige koe dan krijg je de deurbeschermers erbij, wat wil je nog meer.

  Oja natuurlijk, wie gebruikt er nu een achteruitrij camera. :schater:
   
 7. #27 henk 68, 5 jan 2019
  Laatst bewerkt: 5 jan 2019
  Sloop je die er toch af ,Vind je het niks of allemaal onzin, sloop het er gewoon uit, kan je met je airbag, rembekrachtiger, abs,voorruitverwarming, rechter buitenspiegel en schijfremmen rondom ook doen .;)
   
 8. Ik kan ze helaas ook nergens vinden. Rechtsvoor (passagier kant) ontbreekt rubber. Waar kan ik deze bestellen. Ebay vraagt 35 £
  Iemand tips
   
 9. welkom!
  ik zou de dealer eens proberen.
   
 10. Bij de dealer zijn ze ook rond de €30 per stuk, ik had t pas gevraagd aangezien ik er ook 2 mis.

  Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
   
 11. Worden niet meer op wagen geïnstalleerd.

  Stond ook in beschrijving van pack die ik nam, maar zijn toch niet gemonteerd
   
 12. Zou dit ook werken op een MK2? Het is niet dat ik het wil hebben om te voorkomen dat ik tegen iemand anders z'n auto kom, want ik parkeer altijd zo ver mogelijk weg van andere auto's. Maar meer om te voorkomen dat wanneer ik in m'n garage sta ik niet tegen m'n muur kom. De deuren van de RS MK2 zijn nogal groot.

  Ik weet dat ik daar ook andere goedkopere oplossingen voor kan kopen (zoals dit), maar soms sta ik ook weleens op de oprit en om nou zo'n strip daartoe plakken vind ik niet echt mooi..
   
 13. Er moeten specifieke openingen in de deur zitten zowel aan slot en scharnier kant en montage punten dus dat zal niet gaan lukken of je moet zelf goed kunnen hobbyen
   
 14. Is een stuk tapijt tegen de muur plakken hiervoor geen oplossing Dimitri? Een vriend van mij had dit ook in zijn garage.
   
 15. Zal ik ook doen hier in de garage, want die deurbeschermers zijn niet meer gemonteerd op de wagen, alhoewel de gaten wel voorzien zijn in de deuren
   

Deel Deze Pagina