1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Inbouw deurbeschermers?

Discussie in 'Exterieur' gestart door Dragunov, 8 jan 2018.

 1. Hi,

  Ergens stond er hier hoe deurbeschermers nadien in te bouwen.

  Maar kan het niet zo snel terugvinden.

  Iemand die mij hiermee kan helpen?

  Bedankt!
   
 2. Mijn Russisch is niet zo goed en met google translate word ik ook niet veel wijzer.
   
 3. Ik zou eerst even kijken of de gaten in de kopse kant van de deur zitten, als ze er zitten zijn ze afgedopt met een plastic kapje. Zo niet moet je die in het metaal gaan maken......
  Als je google translate gebruikt moet je hem eens op "vertalen naar Engels" zetten, meestal is het dan beter te lezen/begrijpen!
   
 4. Ziet er precies wel nog simpel uit?
   
 5. Mooie optie!
   
 6. lekker, bescherm je eigen deur, maar gooi hem tegen andere auto aan
   
 7. Het voorkomt schade aan de auto die naast je geparkeerd staat. En wat als deze auto de deur open doet en ze niet heeft dan heb jij mooi de schade. Het zou mooi zijn als dit wordt verplicht dan zijn we ook van alle ergernissen en zulk soort schades af.
   
 8. Iedereen die bij mij in de auto stapt is of zelf gek op auto's of weet dat ik het ben en zal altijd opletten met de deur openmaken. Een ongelukje kan altijd gebeuren maar heb ik nog niet meegemaakt in de 32 jaar dat ik een eigen auto heb. Laat al die koekenbakkers die niet zo voorzichtig zijn deze optie maar aanschaffen!!
  Het kan uiteraard wel handig zijn als je b.v. in een krappe garage of zoiets dergelijks moet parkeren zodat in dat soort gevallen je deur niet tegen een muur komt.
   
 9. Is een upgrade dit ik ook graag wil doen.

  Op de afbeelding de onderdeelnummers.
   

  Bijgevoegde bestanden:

 10. Ik heb die dingen op mijn Focus zitten...

  Met strakker geparkeerd staan wel handig, maar zoals gezegd een ander kan nog steeds jouw deur van een deuk voorzien. Stoor me soms ook wel aan het geluid bij het in en uitklappen van de beschermers. Klinkt vind ik zelf wat blikkerig.

  En ben er achter eentje kwijt..
   
 11. Heb ze er niet opzitten omdat ik (en degenen die bij mij in de auto zitten) altijd erg voorzichtig ben met uitstappen. Maakt mij niet uit hoe oud of nieuw de auto is die naast mij staat.

  Helaas denken veel andere gebruikers daar anders over. Om die reden zet ik de auto altijd wat verderop de parkeerplaats. Meeste mensen zijn gelukkig te beroerd om een paar meter extra te lopen. Gelukkig nog geen deukjes in de auto zitten door openslaande deuren.
   
 12. Ik zoek altijd een plaatsje waar zo goed als niemand naast me kan staan of toch geen deur tegen de mijne kan aangooien. Wel zijn de beschermers handig voor in een krappe garage of dicht tegen een muur staat.
   
 13. Ja ik ook, dan maar wat verder lopen of ergens fileparkeren.
   
 14. Wat denken jullie heeft die ... Verso deurbeschermers??:)

  RS versus verso.jpeg
   

Deel Deze Pagina