Ontwerp de header 2022

De afbeeldingen in de header moeten weer up-to-date worden. Heb je mooie afbeeldingen hiervoor? Zend hem dan in.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

How To : Ford Sync2 F9 2020/2021 navigatie kaart maken *UPDATE! 01-01-2021

Discussie in 'Handleidingen Focus III' gestart door Magure, 12 dec 2018.

 1. Dat klopt. De F9 kaart is de kaart van 2020/2021 maar de data is van 2019 ;)
   
  Johanpg vindt dit leuk.
 2. Is bij Ford altijd al zo geweest, dat heeft mij (al jaren geleden) doen besluiten te kiezen voor de audio kwalititeit i.p.v units met navigatie.
  Navigeren doe ik met Google Maps / Mob foon en is tot op de seconde nauwkeurig. Ervaring leert ook dat je Google goed kan vertrouwen qua alternatieve route bij file, werkwegzaamheden,
   
 3. Ik zou me wel bekocht gevoeld hebben als ik hier 200 euro voor had betaald bij de dealer.
   
 4. Ik denk dat het bij de meeste merken zo gaat.
   
 5. Is bij elk merk zo. Doe je niks aan.
   
 6. Beste mensen,

  Ik probeer mijn navigatie te updaten van F2 naar F9. Echter loopt ik vast bij het uitlezen van de serial van mijn huidige SD kaart. Ik heb geen oude Android tablet/elefoon waar ik dit mee kan uitlezen. Wel ik wel heb is een linux laptop. Het schijnt ook zo te zijn dat je hier de serial ook mee kan uitlezen. Heeft iemand hier een korte beschrijving van hoe ik de serial eruit kan halen middels linux. Hoor het graag
   
 7. Als je een windows pc hebt kan dat ook via "zoeken" dan kom je in het zwarte scherm met opdrachtprompt. Typ schijfletter van kaartje met dubbele punt erachter, dan enter. Dan zie je het kaartje, typ "dir"en dan zie je o.a. het serienummer van het kaartje.
   
 8. lsblk -o name,serial,uuid,partuuid,label,partlabel /dev/mmc*
   
 9. hallo, mij wil het maar niet lukken. heb een nieuwe sd kaart gekochten en de f9 er op gezeten en de genfordkey uitgevoerd. en als ik de sd kaart ik de auto stopt geeft hij telkens fout sd kaart aan! denk zelf dat ik iets verkeerd doe met genfordkey maar ik zie het niet?
   
 10. Waarschijnlijk is de key niet goed of de kaarten verkeerd op de kaart gezet. Zijn alle mappen zoals het voorbeeld??
   
 11. kaart is zo overgezet van het downloaden naar de sd kaart. denk zelf de key. als ik de key van het sd kaart afleest is dit 50CD-A2AD. als ik dit invoer bij genfordkey moet ik het streep wel laten
   
 12. Volgens mij klopt die code niet.....
   
 13. Dit is wel het serienummer van het sd kaart
   
 14. Oke, dan weet ik het helaas ook niet.
   
 15. Normaal begint het serienummer namelijk met 0x...
   
 16. dan denk ik dat ik toch iets fout doen. heb dit met windows opdachtpromt gedaan
   
 17. Volgens mij is dit een kaartnummer en niet het serienummer. Nu ben ik geen Windows gebruiker maar voor zover ik weet is het niet mogelijk het serienummer van een SD kaart via de promt te achterhalen.
  Via een Android tablet dmv de app SD Info is het wel mogelijk. Ook het Linux commando zou moeten werken alhoewel ik het nog niet geprobeerd heb.
   
 18. Ik zit inderdaad helemaal fout heb ik in de gaten, helaas heb ik hier alleen Windows en Apple.
   
 19. Het lastige is dat die Android apps alleen onder oudere Android versies nog werken, en inderdaad heeft niet iedereen een Linux machine tot zijn beschikking. Mocht Hengelo voor je in de buurt zijn, wil ik je wel ff helpen
   
 20. En Friesland ik wel!
   

Deel Deze Pagina