1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

How To : Ford Sync2 F8 2019 navigatie kaart maken *UPDATE!

Discussie in 'Handleidingen Focus III' gestart door Magure, 12 dec 2018.

 1. Nee, deze is leeg...
   
 2. Oké, dan heb je dus wel navigatie alleen het kaartje ontbreekt. Ik zeg goed de stappen uit de eerste post volgen en dan moet hij het doen!
   
 3. 3.10 is idd nog steeds de meeste recente versie. Als je je kenteken even vermeld kan @pd3jcw wel waarschijnlijk zien welk systeem je hebt. En/of wat je nodig bent om het wel voor elkaar te krijgen qua navigatie.
   
 4. Het kenteken is JT-149-B
   
 5. De update naar 3.10 is gelukt.

  Ben nu bezig met het downloaden van de kaarten. Ik ben nu bij part 6... Ik mag niet klagen, want het is gratis... maar wat een *piep* site die fichier. Tussen de downloads moet ik nu al 95 minuten wachten voordat ik het volgende bestand kan downloaden... Ik ben benieuwd hoeveel tijd dit kost tussen part 10 en 11...

  Ik weet het... stil maar jongen... het is gratis... :lol: (en we zijn er blij mee ;))
   
  Johanpg vindt dit leuk.
 6. @Romlau
  Dat is een import auto, dus heb ik het VIN nummer nodig om hem op te zoeken.
  Maar wat ik zo lees is dit een Sync2 zonder navigatie (toevallig een Duitse auto?), de oplossing om navigatie te activeren is inderdaad door het scherm te vervangen en een F7 kaartje aan te schaffen of te maken. Ik verwacht dat je met 200 euro dat wel gaat redden !
   
 7. Er bestaan altijd manieren om navigatie op een SYNC2 zonder navigatie te activeren ;)
   
 8. Ik heb effe hulp nodig. Alle 11 files zijn binnen de sd-booster heb op mijn oude tab3 gezet, sd kaartje erin 0x...... achterhaald Keygen gedownload en geinstalleerd 0x...... ingevoerd krijg ik een foutmelding (kan openssl bestand openen) wel honderd x opnieuw geinstalleerd geen succes dus geen sdcard-key.:shrug: Heeeeeeeeeeeeeeeeelp
   
 9. je hebt wel keygen op je pc/laptop gedownload en geinstalleerd?
  het is even omslachtig, maar eerst het serienummer van je sd-kaart
  achterhalen en opschrijven, en invullen op je pc/laptop in keygen
   
 10. Pm mij anders het serie nummer door, dan stuur ik je morgen het .key bestand welke je kan gebruiken.
   
 11. Het is gelukt!!!!!!!! bedankt voor jullie snelle reactie. Ik heb de laptop van mijn vrouw gebruikt en nu ging het in 1x goed. Niet meer over nadenken. Bedankt voor deze How To Magure :worship:
   
  De Baat en Magure vinden dit leuk.
 12. Mooi dat het gelukt is :)
   
 13. Zie dat ik nodig mag updaten.;) Binnenkort maar eens doen. 20190403_222411.jpg
   
 14. Goedeavond, ik rij in een Ford Mondeo, maar kon niet veel info vinden over de updates van sync 2 en kwam hier terecht via google.

  Ik wil van 3.8 naar 3.10 updaten, maar systeem reboot zich telkens bij update stap 6. Heb alle stappen gevolgd zoals staat aangegeven in dit topic. Iemand bekend hiermee? Zou graag ook 3.10 willen hebben.

  Alvast bedankt!
   
 15. Ja! Hier ook gelukt! Van F4 naar F7. Prima beschrijving op P1. Hulde voor degene die dit in elkaar hebben gezet. :worship:
  Mocht je wat tijd hebben probeer dan eens om de zip-bestanden in de ochtenduren te downloaden (als Amerika nog ligt te pitten). Ik merkte dat het 's morgens wel lekker vlot ging, kwartiertje per bestand ongeveer en niet iedere keer verplicht wachten tussendoor.
   
  Johanpg vindt dit leuk.
 16. De update naar 3.10 was al eerder gelukt. Stiekem heb ik toch een poging gedaan om de navigatie aan het lopen te krijgen. Het kaartje heb ik aangemaakt, maar de auto pakt deze niet op en/of deze is niet te installeren.

  De foto van BasSport hierboven: "Versie navigatie-applicatie" en "Versie kaartendatabase" heb ik er niet bijstaan.

  We gaan dus toch een ander scherm aanschaffen... Rommelen met Forsscan en het ELM gebeuren is nog niet voor mij weggelegd. Dit zoek ik later nog wel uit. Ook op dit gebied heb ik nog wel wat wensen om aangepast te krijgen aan de auto. @pd3jcw: kan je mij helpen aan het juiste Onderdeelnummer(s) zodat ik op Ebay wat leuks kan uitzoeken?

  Of meteen een upgrade naar sync 3? Of verlaat ik dan meteen Jip en Janneke wereld???
   
 17. Op YouTube staat een filmpje hoe om te bouwen naar sync3, appeltje eitje als je het mij vraagt.
   
 18. Vanmiddag heb ik sync2 feilloos kunnen updaten van 4.xx naar 3.10 tijdens de rit van werk naar huis. Bedankt voor de how-to.
  Nu nog een Android toestel vinden om te lenen, zodat ik de CID van mijn sd card kan uitlezen. Fingers crossed.
   

Deel Deze Pagina