1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe gaan jullie met het Corona virus om?

Discussie in 'Off-Topic' gestart door Patman, 19 mrt 2020.

 1. Hoe erg het ook is, is het dan al zeker dat het een gevolg is van de vaccinatie?

  Verstuurd vanaf mijn moto g 5G plus met Tapatalk
   
 2. Tot nu toe is elke dode een cojona dode, ook al ben je uit een vliegtuig gevallen.... Het is een feit dat het aantal overleden sinds de injectie enorm is toegenomen. Daar hoor je in de msm niemand over, omdat het niet is toegestaan....
   
  Thieske en hoomer vinden dit leuk.
 3. Is dit bewezen dat het komt door de vaccinatie, daar ben ik wel benieuwd naar.
  Want zo maar iets roepen is helemaal niemand bij gebaat.
   
 4. Kun je dit verhaal staven met cijfers of roep je zo maar wat?
   
  meeder vindt dit leuk.
 5. Vast geen onderbouwing

  Verstuurd vanaf mijn SM-T970 met Tapatalk
   
  Kees37 vindt dit leuk.
 6. Roepen dat iets een feit is maakt het geen feit. Hier kun je het feit zien dat er de afgelopen weken steeds minder mensen aan corona overlijden in Nederland: https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/sterfte

  En als je het nieuws volgt hoor je bv ook het feit dat in Israel het aantal overlijdens zeer sterk afneemt nu een groot deel van de bevolking gevaccineerd is.

  Verstuurd vanaf mijn SM-T970 met Tapatalk
   
 7. @focusguy
  gecondoleerd met het verlies

  https://www.ad.nl/binnenland/huisar...-weerspreekt-dat-hij-had-hartkwalen~a6d3708a/

  deze bericht stond van de week in de krant.
  Helaas heb ik dat jaar geleden ook zoiets gehoord. iemand die gezond was de ene dag in zijn slaap vertrokken. Werd meteen corona als doodsoorzaak opgeschreven. zonder dat er een test was gedaan.
  Wat er allemaal van waar is, is tweede. Alleen ze moeten niet zomaar iemand oorzaak geven corona als ze niks echt getest is.

  Desondanks duurt het voor mij wel tot juli voor ik gevacineerd kan worden.
  De ene die ik ken die beide spuiten heeft gehad, was laatst juist het ziekste van het gezin toen eentje op school van klasgenoot het kreeg. (onder de 12 dus geen 1.5m en geen mondkapje)

  Nu hoor ik ook verhalen dat ze niet begrijpen dat als je 2x gevacineerd bent je alsnog een negative test moet hebben om naar evenement te mogen.
  Welke nut heeft de vacinatie dan? vroeg hij zich af.
  Simpelste antwoord is dat iedereen die naar evenement hetzelfde kunnen behandelen
   
 8. je moet er niet aan denken wat er met die persoon gebeurt was als die niet gevaccineerd was.
   
  Kees37, Rob M en meeder vinden dit leuk.
 9. Ik ga straks met mijn eega naar het MST ziekenhuis heen, waar om 11 uur de eerste prik Moderna word gegeven. Over 4 weken de 2e. NIET vaccineren is geen optie, met de nieuwe nier. Na een belletje van mijn kant naar het Radboud UMC was het ineens wel mogelijk om hier gevaccineerd te worden.....waarom moeilijk als het simpel kan, was mijn opmerking naar hen toe, en dat was men eigenlijk wel eens met me. Nou, regel dat, en klaar. Jullie willen vaccineren, zorg er dan ook voor dat dit simpel en snel gaat, zonder allerlei moeilijke omwegen en gereis heen en weer. Als ik aan de beurt ben ga ik zeker vaccineren, wat ik dan maar zal krijgen voor vaccin. Ook ik ben een risicogroep, en Corona oplopen in de onbeschermde vorm vind ik voor mij ook te riskant, want ik ben diabeet. Tevens kom ik door mijn werk met veel mensen in contact, en vind het risico om besmet te worden, niet opwegen tegen de eventuele bijwerkingen van een vaccin, en tevens moet ik me in acht nemen ten bate van mijn eega. Elke medische ingreep heeft risico op complicaties, de vraag is voor een ieder voor zich of je bereid bent die risico's te nemen ja dan nee. Ik wel in ieder geval.
   
  gerardTDCI en Rob M vinden dit leuk.
 10. Ook gisteren de oproep voor de eerste prik a.s. dinsdag gekregen, ga hem zeker halen. Ik vind vaccineren heel normaal, veel mensen gaan op vakantie of voor het werk naar landen waarvoor vaccinaties verplicht of dringend geadviseerd zijn, daar heeft niemand een probleem mee, men zoekt waarschijnlijk niet eens uit of er mogelijk bijwerkingen zijn.

  Twee jaar geleden moest ik voor het werk naar Brazilie, 3 prikken moeten halen. En van die voor gele koorts ben ik 2 dagen goed ziek geweest met tegen de 40gr koorts. Kwestie van pech hebben, kwam zelden voor volgens de bijsluiter. Maar gele koorts krijgen wil je echt niet, kun je jaren lang ellende van hebben. Covid idem, ga ik geen risico mee lopen om op te lopen.

  Verstuurd vanaf mijn SM-T970 met Tapatalk
   
  gerardTDCI, Kees37 en Rob M vinden dit leuk.
 11. Helaas gisteren het nieuws gekregen dat een collega waar ik dinsdag mee gewerkt heb, donderdag zichzelf heeft laten testen en gister een positieve uitslag heeft gekregen. Betekend meteen dat ik ook in quarantaine moet en zondag testen(dag 5 sinds dinsdag). Heel vervelend nieuws, ook omdat ik donderdag op vrijdag bij mijn vriendin ben geweest en heb geslapen. We hopen allemaal op het beste en dat er niets aan de hand is.
   
 12. Thieske vindt dit leuk.
 13. @Fred al ben ik opgegroeid in Suriname, een buurland van Brazilie, en heb ik de benodigde vaccinaties gehad, kijk ik telkens in mijn medische historie of ik nog beschermd ben en geen herhalingen nodig ben. ik neem gewoon geen risico's die niet nodig zijn. Ik hoop ook dat ik voor de bouwvak mijn Corona vaccinatie achter de rug heb, zodat het wellicht mogelijk is om weer eens naar "huis" te gaan, ben al 2 jaar niet meer geweest, en ook de familie niet gezien. Maarrr.....het moet wel kunnen, anders gebeurt het gewoonweg niet, punt.
   
  Patman, Kees37 en Fred vinden dit leuk.
 14. Ja sterkte kerel :thumbup:
   
  Thieske vindt dit leuk.
 15. @Thieske sterke! Hopelijk pakt het voor jullie goed uit en blijven de testen negatief.
  Maar als het zo dichtbij komt is het wel even schrikken.
   
  Thieske vindt dit leuk.
 16. chips, dat is balen en vooral de onzekerheid.
  hoop voor jou en je vriendin dat jullie negatief gaan testen.
   
  Thieske vindt dit leuk.
 17. Ik kan dit met cijfers onderbouwen, alleen zal je dit weer direct in twijfel trekken. Het verleden heeft uitgewezen dat je steeds weer als iemand kritiek heeft er als een pitbull bovenop zit om diegene in diskrediet te brengen.
   
 18. Kun je svp wel je cijfers geven, misschien zie ik iets over het hoofd, misschien moet ik mijn mening aanpassen. Ik leer graag. Dus ik ben oprecht benieuwd naar de cijfers die je gebruikt.

  Verstuurd vanaf mijn SM-T970 met Tapatalk
   
  gerardTDCI en Kees37 vinden dit leuk.
 19. Misschien is het dan verstandig om die cijfers openbaar te maken
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 20. Als het dan maar cijfers met bijbehorende onderbouwingen zijn.
   

Deel Deze Pagina