1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het grote Marktplaats/Ebay/Aliexpress enz enz Topic

Discussie in 'Te Koop' gestart door McGyver, 2 jan 2019.

 1. Dat is al een veeg teken....,zou daar dus niks bestellen.
   
 2. Klopt! Veel onderdelen zijn via marktplaats.nl, www.ebay-kleinanzeigen.de, ebay.de of ebay.co.uk niet te koop, maar via allegro.pl vaak bij meerdere adverteerders.
  Zo heb ik via Allegro de dondere koplampen en vorige maand een andere (in NL zeldzame) achterbumper van mijn Mondeo gekocht.
  Voor mijn achterbumper hebt ik meerdere verkopers aangeschreven. Dat doe ik vaak in het Engels, Duits en via Google Translate ook in het Pools. In de 3-kwart van de gevallen krijg ik helemaal geen antwoord terug, soms alleen een antwoord dat er niet naar het buitenland wordt verzonden en soms is het raak! De door mij gekochte onderdelen heb ik in 100% van de gevallen ook geleverd gekregen.
  Al moet ik er wel bij vermelden dat de verzenkosten voor de bumper astronomisch waren! :shock: Maar ja, beter duur dan niet te koop.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 3. Mja heb ik ook wel eens gehad, dan wordt het even verder zoeken vrees ik...
   
 4. Bedankt voor het melden! Ja ik heb led ...
   
 5. Ik raak die achterlichten aan de straatstenen niet kwijt, toch gek want er moeten toch regelmatig mensen die dingen slopen....
   
 6. Ik zeg niks ...
   
  M.Blaak vindt dit leuk.
 7. jammer dat de dakrails er af zijn gehaald ;)
   
 8. ik had voorheen een Poolse collega aan boord, dat was erg handig !!! Bergen met onderdelen daar vandaan gehaald, tot bumpers aan toe :cool:
   
  gerardTDCI, Magure en Patman vinden dit leuk.
 9. Destijds uit belgië geïmporteerd, daar zitten vaak geen dakrails op. Vind het zelf wel stoerder staan. Bovendien scheelt het heel veel windgeruis.
   
 10. originele dakrails geven geen windgeruis hoor, heb ze zelf ook.
  ik maakte deze opmerking omdat in de advertentie ze wel genoemd worden.
   

 11. https://s.click.aliexpress.com/e/Of70C2R0f


  Kofferbak verlichting voor o.a Ford Focus mk 1/2/2.2 Fiesta/C-Max/B-Max en Mondeo. Ik heb een how to beschreven voor het plaatsen van een tweede verlichting.

  https://www.focusclub.nl/index.php?threads/how-to-dubbele-led-kofferbakverlichting.112477/

  In mijn focus mk2.2 zat echt een lelijke 12V dop. Een vriend van mij heeft een Audi en daarin zit een iets mooiere en die beter past. Natuurlijk ook te bestellen via Ali.
  https://s.click.aliexpress.com/e/6Zzy0zduP

  Bij beide heb ik een review achterlaten met foto’s op aliexpress. Bij de beschrijving staat Ford Focus, ik zie alleen dat ze nog niet zijn geupload.
   
 12. Heeft er iemand al eens een haaienvin besteld in donkergrijs? (magnetic-variant) Zo ja, hoe was de kleur en welke was het?
   
 13. En als het niet de juiste kleur zou je n'm kunnen (laten) spuiten.
   
 14. De Ali sharkfin heb ik vorige week vervangen voor een die ik in Magnetic heb besteld bij PaintModz. Op ali nooit echt 1 gevonden die in Magnetic leverbaar was.
   
  Patman vindt dit leuk.
 15. Oke, bedankt Sjaak! Die van Paintmods vind ik wat te duur.. 57 pond.. Dan laat ik de antenne wel hoe die is haha.
   
 16. 42pond bedoel je? :roll: En ja... het is geen sprietje van een 10tje... echter staat het zeker op een sedan een heel stuk beter :thumbup:
   

Deel Deze Pagina