Clubdag 2021

Hij komt er weer!! Hele grote kans dat dit jaar de clubdag voor de leden weer georganiseerd kan worden op 11 september.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Handleidingen FORScan MK4 - Compleet overzicht Pagina 1, Post 1

Discussie in 'Handleidingen Focus IV' gestart door Heusinkveldb, 24 apr 2020.

?

Zijn de beschrijvingen zinvol?

 1. Ja, super bedankt!

  100,0%
 2. Nee, je had je de moeite kunnen besparen!

  0 stem(men)
  0,0%
 1. Wat ik niet kan vinden is of local alleen van Ford is. Zo ja dan moet je net mazzel hebben dat een nieuwe goed iets opmerkt


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 2. Even een quote uit de hiervoor geplaatste link;

  ‘De LHI-technologie, standaard en het eerste jaar gratis in de nieuwe Ford Puma**, komt eind dit jaar beschikbaar voor meer dan tachtig procent van het personenauto-assortiment van Ford. Belangrijk is dat het voordeel niet beperkt is tot automobilisten die in een Ford rijden. De verzonden informatie kan worden gebruikt om bestuurders van auto's van andere fabrikanten te waarschuwen en vice versa.’

  Dus het werk ook door info die komt uit ‘niet’ Ford auto’s.
   
  luchtbakker en mack vinden dit leuk.
 3. Nice! Hoe oud is dit bericht trouwens? Is het eind dit jaar 2020, of 2021? :)
   
 4. Quote 2 uit de desbetreffende tekst ;)

  “Amstelveen, 21 januari 2020 –“
   
 5. Of terwijl; het had er voor iedereen al moeten zijn, of nouja... 80% :P
   
 6. Dit soort systemen zouden gratis moeten zijn. Het betref verkeersveiligheid. Dat zou wat zijn: klap je airbag, moet je Ford gaan betalen omdat de airbag je leven hebt gered.
  Verwerk de kosten van het systeem ik de aanschafprijs van de auto’s. Dan zal de aanschafprijs van de auto nauwelijks omhoog gaan, maar kan je als merk wel claimen dat je er alles aan doet om je klant in het verkeer te beschermen. Dan leeft je klant wellicht lang genoeg om nog een auto bij je te kopen.
   
 7. Ik denk dat vooral het probleem is dat automakers geen techreuzen zijn die een fatsoenlijke backbone weten te bouwen dat het jarenlang weet uit te houden.

  Als ik alleen Ford moet benoemen dat zijn ze echt extreem traag om alles wat met software en online diensten gaat. Fixes duren lang, online omgeving (behalve voor zakelijke gebruikers) is bagger, traag en onlogisch. De Ford app is een ramp, vol met bugs en verre van up-to-date.

  Ik ben blij dat Ford een samenwerking met Google heeft, misschien gaat het dan allemaal ietsjes soepeler.
   
 8. Er is een tijd overheen gegaan, ik heb het geprobeerd. Maar dan werkt mijn adaptieve cruise control en lane keeping niet meer. En dat maakt de auto zelf kenbaar met 666 meldingen en piepjes.
   

Deel Deze Pagina