1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Handleidingen FORScan MK4 - Compleet overzicht Pagina 1, Post 1

Discussie in 'Handleidingen Focus IV' gestart door Heusinkveldb, 24 apr 2020.

?

Zijn de beschrijvingen zinvol?

 1. Ja, super bedankt!

  100,0%
 2. Nee, je had je de moeite kunnen besparen!

  0 stem(men)
  0,0%
 1. [​IMG]

  Iemand een idee wat het adaptive lane assist inhoud?

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 2. Zo te zien heb je lane keeping. Dit houd in dat de auto binnen de lijnen van de rijbaan gehouden wordt (ping pong effect). Als je ACC hebt en een automaat, dan kan je lane centering activeren met stop and go. Lane centering houdt de auto in het midden van je rijbaan. Dit is wat jij denk ik bedoelt met adaptive steering.
  Stop and go kan je gebruiken in de file. De auto zal dan na een kleine input op het gaspedaal netjes aanschuiven in de file en weer tot stilstand komen.
   
 3. Ah, helder. Maar dat betekend dus dat als je geen ACC hebt dat je lane centering dus niet kan activeren? Vermoedelijk omdat je bij ACC ook een andere type camera hebt die lane centering ondersteunt.
   
 4. Correct dat kan je dan niet activeren. De camera zou al wel de juiste kunnen zijn als het onderdeelnummer eindigt op -C*. Tevens als je een C-CM al geïnstalleerd hebt, is ACC te activeren (en lane centering met stop and go). Er zijn dan enkel nieuwe knoppen nodig op het stuur aan de linkerzijde. Je kan het ook zonder nieuwe knoppen doen, maar dan staat de afstand tot de auto voor je standaard op 2/5.
   
 5. Helder, houd het helaas op. Volgende focus krijgt gewoon alle opties. Haha.
   
 6. Iemand enig idee of er een instelling is dat de auto automatisch op slot gaat als de sleutel langer dan bijvoorbeeld 10 minuten niet is waargenomen in/rondom de auto?

  Soms kijk ik naar buiten om mij te verheerlijken op de auto die op de oprit staat. Maar dan zie ik opeens dat de spiegels niet zijn ingeklapt, en vraag dan aan vrouwlief waarom de auto niet op slot zit. "Ben ik dat vergeten dan?" is de reactie die ik krijg. Ik heb actieve herinneringen aan mijn Fiësta MK7.5 die wel na een tijdje weer uit zichzelf op slot ging. Zou de Focus dit ook kunnen?
   
 7. Ging de fiesta niet alleen automatisch op slot als deze met de FOB geopend werd, maar als de deur niet opengemaakt werd binnen 30 sec dat hij dan weer op slot ging?
   
 8. Doet de mk4 Focus ook. Maar idd niet als je vergeten bent de deuren op slot te doen.

  Greetz Emiel
   
 9. Ik heb het ook werkend bedankt voor het delen.
   
  luchtbakker en FocusSTL vinden dit leuk.
 10. Eindelijk heb ik een aantal zaken kunnen aanpassen met FORscan!
  Autolock, ander startup screen, windows one press close.
  Maar ik zie bij mij niet meer de optie staan om het FordPerformance scherm te tonen. Wellicht is dit omdat ik een digitaal instrumentenpaneel heb. Kan iemand bevestigen dat dit niet meer mogelijk is?
   
 11. Vandaag weer een paar nieuwe pictogrammen gezien tussen de tellers, heeft iemand deze al eerder gezien?

  Vorige week vrijdag is de auto in de garage geweest voor onderhoud en tevens een update gehad van de noodoproep installatie.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 12. Nee, nog niet. Dat is bijzonder. Heb je recente een update gehad op de IPC of IPMA?
   
 13. Nee alleen vorige week vrijdag is de auto voor onderhoud in de garage geweest en is er een update uitgevoerd ivm de noodoproep installatie

  Misschien dat het hier mee te maken heeft gehad

  Dit was zichtbaar op de A27 en de andere op de A28


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 14. Ze zouden beter flitspalen of camera's aangeven oo die plaats

  Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk
   
 15. Toch jammer dat je voor zulk soort updates naar de Ford garage moet.
  Grote beurt voor mijn Fiësta was €425,- bij Ford en €150,- bij het bedrijf waar mijn zwager werkt (geen familiekorting). Dan is een keuze snel gemaakt, en die €275,- extra heb ik ook niet echt over voor een update.

  Wat zou het toch mooi zijn als alle updates via de lucht (lees eigen WiFi) automatisch kunnen worden geïnstalleerd.
   
 16. Kan je via forscan zo iets niet zelf updaten? Die 3 hoekige borden is toch echt iets wat je zou willen hebben.
   
 17. Updaten kan dus zo:

  [​IMG]
   
  TWA en Fighter vinden dit leuk.
 18. Beste Forumleden, woont er iemand in de buurt van Utrecht die over een laptop met Forscan beschikt en de ervaring heeft om wat opties aan te zetten in mijn Focus? Ik zie het zelf niet zo zitten om dit te doen in deze elektronica. Stuur me een pm. Thanks!
   
 19. Kreeg afgelopen week ook nieuwe pictogrammen in het scherm zoals werk in uitvoering. Komt vermoedelijk door update Sync 21020 en de update navigatie naar F10 die ik pas gedaan heb.
   

Deel Deze Pagina