1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Gezocht: Een Focus mk1 stuur

Discussie in 'Gezocht' gestart door Dane Hoeksema, 5 jul 2019.

 1. Zoals aangegeven in de titel: Een net leder Focus mk1 stuur gezocht.
   
 2. fase 1 of 2?
   
 3. Ik wist niet dat er verschil in het stuur zat. Fase 2. :)
   
 4. Bambieeee vindt dit leuk.
 5. Fase 2 had toch alleen een groter logo?

  Ik ben zelf door mijn lederen stuur heen gesleten, wel een tijdje gezocht naar een andere maar die zijn allemaal het zelfde.
   
 6. Nee


  Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
   
 7. Zal dit topic nog even aanslingeren: via onderdelenlijn kan ik een, ook versleten, maar minder versleten, leder Focus 1 (type 1, ik heb een type 2) stuur scoren, maar dat lijkt me geen probleem. Verkoper wil er echt € 90,- voor hebben en dat vind ik eigenlijk te gek voor een gebruikt Focus 1 stuur.. Nu heb ik nog niet zo lang een Focus, dus daarom de vraag: zit ik daar naast? Wat is een gangbare prijs voor een 2de hands Focus 1 stuurwiel?
   
 8. Ik heb een hele tijd geleden een bijna nieuwe mk1 stuur op marktplaats zien staan voor ik geloof 75 euro. Ik dacht dat mijn lederen stuur nog niet zo ver doorgesleten was maar ik zat fout en baal er nog steeds van dat ik dat stuur toen niet heb gekocht.

  Ik vind 90 euro voor een "iets minder gesleten" stuur wel erg fors aangezien opnieuw bekleden van een lederen stuur een paar tientjes meer kost... Misschien ziet de verkoper waarde in de airbag?
   
 9. Ik heb wel een “versleten” stuur over. Dat mag je voor €25 overnemen.
   
 10. dat is wel een arbeidsintensief klusje, maar voor dat geld zou ik het proberen.
  @Dane Hoeksema mocht je die gaan bestellen, bestel voor mij ook maar dan, ga ik ook proberen dat voor elkaar te krijgen om m'n stuur weer wat netter te krijgen.
   

Deel Deze Pagina