1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Gem module Ford Focus mk1

Discussie in 'Prullenbak' gestart door Robbert, 30 jul 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. #1 Robbert, 30 jul 2020
  Laatst bewerkt: 30 jul 2020
  Dag,

  Voor mijn Ford Focus mk1 ben ik opzoek naar een gem module met serie nummer. Comfortmodule.

  1S7T-15K600-FE
  .......................LE
  .......................KE

  Wie heeft er daar nog 1 van liggen?

  Alvast bedankt.
   
 2. Hoi Robbert. Ik heb de mijne net vervangen, met de hele rataplan aan opties. Ik kom Vrijdag, anders Maandag nog op de sloop, en wil met alle soorten van genoegen ff voor je kijken of ik wat scoren kan voor je. Laat me ff weten wat je er eventueel voor over hebt/of je budget is.
   
 3. Ik weet nog niet wat een gangbare prijs is voor die modules. Het gaat alleen om de extra functie van de knipperlichten dus wil er ook niet gek veel voor betalen.
   
 4. Comfort R.A.W is inderdaad erg prettig, en dan moet je echt wel een module van de late types hebben. De D kan het ook hebben, maar die kan zich ook gedragen als een C. Ik heb er, samen met een CD wisselaar en bedrading, 30 eurie voor betaald, dus je hoort mij niet mopperen. Ik zal kijken of ik wat vind voor je, je weet maar nooit.
   
 5. Dat las ik ook, daarom is volgens mij een FE, LE of KE het beste. Mocht je hem rond de 20 euro vinden zou het super zijn. Laat maar weten.
   
 6. Indien ik wat tegenkom, bericht ik je meteen, komt goed.
   
 7. turbootje dat is een LB module, en heeft geen comfort RAW. Het moet dan bij voorkeur een LE zijn. Ook een LD zou dit moeten hebben, maar kan zich ook gedragen naar een LC. Maar evenzogoed, dank voor het meedenken, toppie.
   
 8. Idd bedankt turbootje maar heb andere type nodig voor de RAW.
   
 9. Ik heb hier nog een gem.liggen van een st170 deze heeft iig double lock weet niet of dat is wat je precies zoekt, kan na me vakantie evt even naar de nrs kijken voor je ;)
   
 10. Wanneer ben je terug van vakantie. Ik ga namelijk de 30ste weg en wil er graag nog een voor die tijd hebben. Op ebay ook al een paar gevonden zit alleen even met levertijd.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina