1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ford pass app update

Discussie in 'Electronica' gestart door SanderFoFo, 18 dec 2020.

 1. Vandaag update ontvangen van de Fordpass App met helaas weer fouten.
  Locatie is niet beschikbaar na de update.
   
 2. Bij mij doet die het prima na app update
   
 3. Keer volledig ervan smijten en opnieuw installeren
   
 4. Bij mij ook geen problemen na update
   
 5. Hij werkt nu weer.
  Opnieuw geïnstalleerd en aangemeld.
   
  Janfocus vindt dit leuk.
 6. Sinds de laatste update van de app, enkele weken geleden, moet ik na elke opgeslagen rit eerst de app openen en de rit opvragen voordat er een nieuwe rit opgenomen wordt. Geen wereldprobleem maar als je wat korte ritjes achter elkaar maakt en je vergeet de app te openen worden ritten niet meer opgenomen. Meer die dit ervaren?

  Ook heb ik de app vorige week moeten verwijderen en opnieuw op de telefoon gezet omdat de app helemaal vastgelopen was. Zelfs het helemaal sluiten van de app (wegswipen op een iPhone) en een herstart van de telefoon hielp niet. Na herinstallatie en opnieuw inloggen, kwamen alle gegevens automatisch weer in de app.

  Sindsdien loopt de app weer als een zonnetje maar het moeten openen van de app, voordat een nieuwe rit wordt opgenomen, blijft.

  Andere vraag: iemand al ervaring met het betalen van de toll via de app? Dat is een nieuwe optie sinds kort zag ik.
   
 7. @Coyote ik hoef niet eerste de app openen en krijg ik na elke rit netjes de notificatie dat een rit is opgeslagen.
  ik heb Fordpass voor ios en app-versie 3.27.0.

  Wel heb ik Securialert uitgezet omdat die telkens meldingen gaf dat de portier en motorkap en kofferklep geopend waren. dit kreeg ik s'nachts ook telkens.
   
 8. Oké, ik heb ook versie 3.27.0 voor iOs. Voorheen hoefde ik ook niet elke rit eerst te openen voor een nieuwe werd opgenomen. Nu dus wel. Nou ja, valt mee te leven.

  Dat had ik dus ook. Vond het ook vrij vervelend dat als je de auto gebruikt bij wat kleinere ritten op één dag, je continue berichtjes kreeg. Het systeem werkte iets te goed. Als ikzelf of één van mijn passagiers een portier opent, hoef ik daar geen berichtje van. ;)

  Recent is er echter wel een tijdschema toegevoegd aan Securialert. Ik heb 'm nu ingesteld op doordeweekse dagen en in het weekend van 00:00 - 07:00. Tijden dat ik de auto meestal niet gebruik. Dan heeft zo'n Securialert ook veel meer nut vind ik.
   
  SanderFoFo vindt dit leuk.
 9. Werkt de ritten registratie ook als je carplay gebruikt? Heb namelijk ergens gelezen dat het dan niet werkt namelijk. Heb een update gedaan van de week van Sync 3.2 --> 3.4 en daarbij nog wat FordPass settings aangezet. En sinds vanochtend registreert hij ineens zijn allereerste rit dit terwijl Carplay actief was met Spotify.
   
 10. Android Auto moet je alleszins uitzetten als je Fordpass wilt gebruiken
   
 11. Ik gebruik CarPlay maar dat zal op hetzelfde neerkomen. Gek dat het vanochtend dan wel gecombineerd heeft gewerkt. Vind het wel jammer dat zo'n concessie gemaakt moet worden om ritten in de app te krijgen. Het is met name jammer, niet heel erg. Bedankt voor je reactie.
   
 12. Hier krijg ik wel brandstofrapporten, maar geen ritten :think:
   
 13. Vandaag heb ik vier ritten gemaakt met gebruik van CarPlay en drie ervan zijn geregistreerd. Snap niet goed hoe het kan maar het werkt op één of andere manier soms wel.
   
 14. ik gebruik de app niet maar wat is het voordeel er van?
  ik neem aan dat de drie ritten die zijn opgeslagen ook bekend zijn bij Ford NL?
   
 15. Daar ben ik ook van overtuigd, maar ach we worden overal mee gevolgd en gecontroleerd. Heb zelf niets te verbergen wat dat betreft.
   
 16. daar ben ik mij ook wel bewust van.
  het wordt pas een probleem als de fabrikant zich er mee gaat bemoeien en verteld wat jij moet gaan doen.
   
 17. Enkel als je naar een ander merk rijdt met de Ford, dan komt de Ford-politie je achterna
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina