1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Fofo MK1 1.4 uit 2002 *Bakker*

Discussie in 'Mijn Ford' gestart door Bakker1982, 4 dec 2020.

 1. Ik gebruik deze werkt heel makkelijk.
   
  Bakker1982 vindt dit leuk.
 2. Ik heb jaren geleden bij gebrek aan iets beters zelf iets gemaakt.

  Een grote bruine bonen glazen pot van de hak met die goed sluitende deksel. In het deksel 2 gaten geboord. Een om een nippel in te draaien en de ander om daar zo'n wijnfles vacuüm dop in te steken. Flink wat siliconen kit rondom om de boel af te sealen en een metertje doorzichtige slang voor in een aquarium.

  Ik zet de slang op de nippel, trek met het wijnpompje de pot vacuüm en open dan de nippel. Beetje bij pompen tot je geen belletjes meer ziet.

  Was voor eenmalig gebruik maar het is ondertussen al denk ik 10 jaar oud en werkt nog steeds.
   
  Bakker1982 vindt dit leuk.
 3. #23 Bakker1982, 22 dec 2020
  Laatst bewerkt: 22 dec 2020
  Vanavond met nog een kameraad de remmen ontlucht en dachten eerst weet niet of dit wel goed is maar net even de weg op geweest en deel autoweg en hij rijd en remt prima nu. Zit zelfs sneller op de snelheid red nu ruim 80km hier met invoegen terwijl dat altijd maar 60 a 70 km was vanaf de aankoop van de auto al dus blijkbaar heeft die dus altijd al wat vast gezeten. Normaal ontlucht ik altijd rond om gelijk alle remmen even maar helaas was dat niet mogelijk alle nippels waren rond gedraaid en zaten muurvast (dus blijkbaar zijn ze er vaker mee bezig geweest.) Maar heb dus nu weer fijne remmen. Nu binnen kort nog ff de middendemper vervangen en dan even kijken wanneer ik hem laat voorkeuren en wat dan de kosten zijn en of die dan in mei door de keuring komt met weinig opstakels...
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 4. Helaas bleek het inderdaad niet in orde te zijn en kwam ik er gelukkig nog snel achter dat de rechter remklauw ook niet soepel meer was. Gelukkig nog een dag voor kerst een klauw kunnen kopen en monteren hij remt als nieuw nu heerlijk.
  Nu het middendemper nog even een keer maar daarvoor moet ik de oude even opmeten want autodoc bied verschillende lengtes. En dan benieuwd of er nog afkeurpunten zijn voor de apk.
   

Deel Deze Pagina