MEER VERMOGEN EN MEER RIJPLEZIER!

Focusclub.nl is een partnerschap met EQ Performance aangegaan!

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Focusclubleden] Sponsor Co-ordsport

Discussie in 'Sponsoring' gestart door Hunter, 5 jan 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. #1 Hunter, 5 jan 2011
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jan 2011
  [​IMG]

  Met trots presenteren wij in 2011 wederom een nieuwe sponsor voor onze club! Het betreft
  Co-ordSport B.V. uit Roermond, maar naast Nederland heeft Co-ordsport ook vestigingen in Engeland en Duitsland.

  Het bedrijf verkoopt onderdelen voor voornamelijk de Japanse Race en Rallysport, maar sinds een aantal jaar richten zij zich ook op de Ford wereld. Zo zijn zij vrij actief op het RSOC in Engeland. Tevens zijn zij in de UK Ford Motorsport dealer, wat inhoudt dat ze een stuk goedkoper inkopen dan de gemiddelde Ford dealer in Europa.

  Uiteraard kun je bij hun ook terecht voor Cosworth, Samco, SFS Performance, Milltek etc etc.

  Via de online webshop zijn een aantal producten van het assortiment te bezichtigen,
  zie www.part-box.com.

  Het bedrijf heeft naast een mooie banner op het forum, ook de mogelijkheid commerciele berichten te plaatsen op het forum. Contactpersoon is Wouter Vallen, nickname: wouter@coordsport
  Wellicht zal er in de loop van het jaar ook nog een gezamenlijk bezoek worden ingepland!

  Co-ordsport B.V.
  Solvayweg 15a
  6049CP Herten

  Van harte welkom op het forum! :cheer:
   
 2. Welkom aan de nieuwe sponsor!

  EĆ©n vraagje:

  Is er ook nog een kortingsregeling afgesproken ;)
  10% ofzo?

  Antwoord: nee, wel kunnen er (uiteraard) vrijblijvende prijsopgave's verstrekt worden
   
 3. Da's een mooi begin van het nieuwe jaar, Welkom Co-ordSport :thumbs:
   
 4. Welkom en Top :thumbs: ik heb al wat leuke dingen gezien :mrgreen:
   
 5. Welkom! :P


  UK?Handig voor als er mensen engelse achterlichten of mistlichten wil hebben :rock:
   
 6. "Sponsor - een persoon of organisatie, meestal een bedrijf, die een activiteit, een individu, een evenement, een vereniging, een groep personen etc. steunt door geld of andere middelen ter beschikking te stellen, in ruil voor publiciteit."

  Toch een kanttekening van mij, ik vind het wel een beetje raar. Wat kan ik als clublid nu hiermee? Ik bedoel fijn dat het bedrijf sponsor is geworden hoor! Hoe meer sponsors voor de club hoe beter, maar als er geen korting wordt gegeven dan kan ik toch beter zelf artikelen in Engeland bestellen?
   
 7. Volgens mij voldoet het aan de definitie hoor Jack! ;)
  En over Peter de Groot heb ik niemand gehoord, is dezelfde constructie qua sponsoring.

  Mogelijk dat Co-ordsport in de nabije toekomst wel leuke aanbiedingen kan doen voor de Focusclub en we daar bijv. een keer een meeting gaan organiseren.
   
 8. Wel handig zo vlak bij de Ford-dealer. Vadah ligt zeg maar aan de overkant.
   
 9. We zullen het zien! Ben benieuwd... ;-)

  Verkoop Tip:
  Er zijn nogal wat mensen die nu twijfelen over Denso Iridium bougies en Magnecor kabels. Een leuke openingsaanbieding maken van beide en je hebt gelijk handel denk ik!
   
 10. Als een sponsor alleen geld betaalt aan de club voor de reclame banner dan profiteren wij daar allemaal (indirect) van ?

  Uiteindelijk heeft de extra verrassing bij de clubkaart ook geld gekost en zonder sponsors zou dit misschien niet mogelijk zijn.

  Maar ik snap wel dat iedereen (incl. mijzelf) liever wat tastbaars hebben in de vorm van korting bij bestellingen :mrgreen:
   
 11. Bedankt voor het warme onthaal!

  Uiteraard om te beginnen, de beste wensen voor iedereen voor 2011!

  First things first; Mijn naam is Wouter Vallen en verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van Co-ordsport, Co-ordsport B.V.

  Wie of wat is Co-ordSport ?

  Co-ordsport is een Engelse firma, gespecialiseerd in race en rally onderdelen voor voornamelijk de Japanse markt. Het bedrijf heeft inmiddels 3 vestigingen:

  - Co-ordsport LTD in Tipton (birmingham) Engeland
  - Co-ordsport GmbH in Alken, Duitsland (30km van de Nurburgring)
  - Co-ordsport B.V. Herten, Nederland

  Co-ordsport richt zich voornamelijk op de distributie voor heel Europa voor een groot aantal Japanse en Amerikaanse merken. Denk hierbij aan KAAZ (differentiƫlen), Rays Engineering (high end licht metalen velgen) ARP en Cosworth. Een groot aantal van onze klanten zijn dus bedrijven.

  Sinds een aantal jaren is Co-ordsport officieel Ford Motorsport dealer, wat inhoudt dat er meer onderdelen geleverd kunnen worden dan via de normale Ford dealer op de hoek. Inmiddels beschikt het team over ruime ervaring met Ford, met name de Focus RS (mk1 en 2). Tevens is de voorraad voor de speciale Ford onderdelen vrij groot.

  Via onze website; www.part-box.com richten wij ons steeds meer op de particuliere klanten zodat ook jullie kunnen profiteren van voordelen t.o.v. de dealer. Daar wij de afgelopen maanden gemerkt hebben dat een aantal van jullie de weg naar ons al heeft gevonden voor verschillende onderdelen van een Focus RS MK1 waterpomp tot een start knop, hebben wij besloten om de Nederlandse Focus club een handje te helpen en natuurlijk onszelf te promoten.

  Nu het interessante stuk; De kortingen

  - Ondanks dat wij zowiezo al goedkoper zijn dat de dealer op de hoek, zullen er geregeld aanbiedingen zijn. Dit kan in de vorm van een 10% kortingsvoucher voor de website zijn of gratis verzenden.
  - Groupbuys voor bepaalde onderdelen waar jullie veel vraag naar hebben, bekijken wij graag per product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 10 personen - 10% korting, 20 personen 15% korting etc. Uiteraard is dit afhankelijk van het merk en type onderdeel.
  - Grotere bestellingen worden uiteraard individueel bekeken en hier maken wij uiteraard, buiten de speciale kortingen om, graag een aparte aanbieding voor.

  Vanaf begin Februari hopen wij vanaf onze nieuwe locatie te kunnen opereren aan de Solvayweg in Herten. I.v.m. verbouwingen zijn wij hier nog niet iedere dag aanwezig (voordat dadelijk een aantal besluiten om in de auto te stappen en te komen kijken ;) ). Zodra de deuren geopend zijn, zal ik uiteraard even een melding geven.

  Ik hoop dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het forum in 2011 en dat jullie ons ook als een aanwinst zien voor het forum.

  Mochten jullie mij willen bereiken, dan kan dat uiteraard. Alle contactgegevens zijn te vinden op de website, maar ik zal ze hieronder ook nog even noteren;

  Email: info@coordsport.nl
  Web: www.part-box.com
  web2: www.coordsport.com

  Op naar een goed 2011 voor iedereen!

  Met vriendelijke groet,

  Wouter Vallen
  Co-ordsport B.V.
   
 12. Lol, in de tijd dat ik het berichtje typte, zijn er 9 reacties bij gekomen! Hopelijk geeft mijn bovenstaande berichtje een antwoord op jullie kortingen vragen ;)
   
 13. Dat heb je met zo'n druk forum... ;)

  :welkom: Wouter!
   
 14. Wouter, welkom.

  Ik kan alvast vertellen dat ik goede ervaring met Wouter heb.

  Dan nog even over de Denso's. Lekker laten liggen. Het klopt dat de motor er iets beter oploopt, hij lijkt er rustiger op te lopen, maar helaas zijn er nog te vaak problemen met gesmolten puntjes. De standaard bougies zijn meer dan goed genoeg voor de vermogens die wij vragen en zelfs nog ver daarboven.
   
 15. :thumbs: Leuke sponsor erbij!! :mrgreen:
   
 16. Welkom :thumbs:
   
 17. Wouter welkom op het forum.
  We komen natuurlijk graag een keer in jullie nieuwe pand kijken.
  Misschien dat we het kunnen kombineren met een meeting.
  Mochten jullie zover zijn dan hoor ik het graag.
   
 18. Bedankt mensen! Ik wil zelf ook dat het pand eind Januari klaar is, maar met een nieuw pand is het een ramp om alles geregeld te krijgen. Electra, water, internet, beveiliging etc!

  Zijn hier mensen die interesse hebben in een toertocht richting de Nurburgring Nordschleife? Ik kan namelijk een binnendoor route dromen vanaf Maastricht tot aan de Nurburgring, vol met slingerweggetjes, hairpins en mooie vergezichten.

  Johoo_NL, bedankt voor je positieve reactie! Is hij al gemonteerd of licht hij nog op de plank?
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina