1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 1 focus krijgt nog meer upgrades

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door michaelrally, 6 dec 2007.

 1. oe! Nice!
  Airtec!
  Super gaaf!
  :dance:
   
 2. Nice, sterkte met de laatste bestraling.
   
 3. Hoi Michael, onwijs veel sterkte gewenst!
   
 4. Niet te lang wachten met installeren, want een grotere intercooler rijdt zo fijn! :dance:
   
 5. Helaas zal er denk nog lange tijd gaan plaats vinden dat ik echt weer kan genieten van de focus incl de nieuwe intercooler.
  Gister helaas te horen gekregen dat auto rijden verboden is, in oktober heb ik weer een gesprek met de neuro oncoloog , kans is heel groot dat er een aanvraag bij cbr plaats moet gaan vinden om gekeurd te worden i.v.m de hersen operatie die ik gehad heb en de epileptische aanval die ik gehad heb waarvoor ik nu ook al een tijdje medicijnen voor heb.

  Er wordt heel de tijd geroepen ga genieten van het leven, maar het deel waarom ik juist kan genieten wordt je verboden. Hoe kan je gaan genieten als je afhankelijk word van anderen om je ergens naar toe te brengen.
  helaas dus momenteel niet de zin en de fut verder te gaan met het project, er zijn momenten dat ik denk ik zet de 182 pk software weer terug op de auto en gooi de auto de deur uit. kan ik ook niet meer in de verleiding komen toch de focus uit de garage te halen, en misschien in een situatie te komen waardoor je financieel compleet kapot ga omdat er iets fout is gegaan, ook al ben je misschien zelf niet de veroorzaker hiervan maar dat de verzekering alle kosten op mij gaat verhalen.

  zit dus in een flinke dilemma wat nu te gaan doen
   
 6. Balen man. Hoewel zo’n verbod wel begrijpelijk is, blijft het heel vervelend. Juist datgene waar je energie uit kunt halen valt grotendeels weg. Je kunt natuurlijk wel gaan sleutelen, maar dan wil je daarna ook ervaren hoe het rijdt na aanpassing. Toch gaan rijden is inderdaad niet raadzaam. Mocht er iets gebeuren, ook al is niet jouw fout dan heb je een hoop gedoe.
  Sterkte met je gezondheid en maak er (hoe lastig ook) het beste van.
   
 7. Dat zijn niet de berichten die je wil horen! :nocheer: En al helemaal niet dat je mogelijk voor een herkeuring van het CBR afhankelijk bent, want dat is een ambtelijke molen daar zakt je de broek vanaf. :frusty::snooty: Heel veel sterke de komende tijd en hopelijk blijft de situatie stabiel zodat er geen herkeuring hoeft plaats te vinden.
  En om tot die tijd toch een beetje van de hobby te kunnen genieten is poeten/detailen misschien een idee. :think:
   
  Thieske vindt dit leuk.
 8. chips man, lees jezelf goed in voor wat betreft herkeuren Michael, als je eenmaal in die molen zit kom je er nooit meer vanaf (heb er ervaring mee helaas)
   
 9. Worst case scenario... Sterkte man!
   
 10. Oh man!
  Dat is echt klote.
  Ik snap je frustratie helemaal.
   

 11. Heb me ingelezen en helaas in de situatie waar ik nu in zit is er gen andere keuze dan een nieuwe gezondheidsverklaring in te vullen, aangezien ik me verder gewoon goed voel en mijn idee is dat ik nog steeds een goede reactie vermogen heb en totaal geen aanvallen meer heb gehad afgelopen 3 maanden hoop ik soepel door de keuring te kunnen komen.

  zit nu in het traject en kan niet meer terug, heb geen zin om tijdens een ongeluk die totaal niet mijn schuld is, voor alle kosten op te gaan draaien, omdat ik bewust wat verzwegen heb.


  heb ook de fysio ingeschakeld om samen met hun een plan van aanpak te gaan maken samen met een persoonlijke sport begeleider mijn spieren weer goed in beweging te gaan krijgen en houden, en conditie weer op niveau te brengen, zodat mijn herstel nog beter zal gaan verlopen.

  hopelijk dat dit dan ook weer voordelen met zich mee gaat brengen voor de toekomst
   
 12. Sjezus man, wat een klötezooi. Heel veel sterkte gewenst met alles.
  Hoop echt dat je snel weer kunt genieten van je Focus.
   
  michaelrally vindt dit leuk.
 13. Goed dat je het in gang hebt gezet, positief! Ik hoop dat je snel weer van je hobby kan genieten! Hou vol!
   
  michaelrally vindt dit leuk.
 14. Ik kom de auto wel even verstoppen voor je, dan kun je die niet verkopen in een opwelling :mrgreen: als je hem nu verkoopt ga je er zeker spijt van krijgen !!
   
  michaelrally en McGyver vinden dit leuk.
 15. Wat een tegenvaller is dat zeg, kan mij niet voorstellen hoe dit moet zijn maar hou vol.
   
 16. Inderdaad zeg, poe he
   
 17. Dat is goed balen, maar kop in de wind en ervoor gaan.
   
  michaelrally vindt dit leuk.
 18. Iedereen bedankt met de steun die gegeven word, dit wordt gewaardeerd.
  Heb zelfs al door @steelmaster en @gerardTDCI een aanbod gehad dat ze willen helpen met het monteren van de intercooler :).
  Maar aangezien ik zelf 1e autotechnicus ben, zijn dit toch zaken die ik geheel in eigen beheer wilt houden.

  sinds het gesprek met de maatschappelijk werkster ben ik weer iets positiever, ben in mijn hoofd weer wat tot rust gekomen om de situatie te gaan accepteren waar ik nu inzit.

  Voor nu ligt het bij het CBR of er weer toestemming komt om weer te mogen gaan auto rijden, tot die tijd besloten geen overhaastige beslissingen te nemen omtrent de focus.

  Tuurlijk kan ik altijd nog als bijrijder plaats nemen in de focus en dat mijn vrouw de focus gaat besturen, maar in de staat waar deze nu in verkeerd kwa vermogen, is dat niet de meest optimale situatie:vingertje:. zij rijd dagelijks in een fiesta s edition met 82 pk:weird:.


  voorlopig ligt de intercooler nog in de doos in de schuur rustig te wachten ( en zit ik te wachten op de montage instructie van de intercooler zodat ik tijdens een montage niet heel diep mijn hersenen moet gaan kraken hoe de montage beugels bevestigt moeten worden :oops::oops::oops: )

  @pd3jcw nee de focus laat ik niet door jouw verstoppen:baeh::baeh: laat dan anders door de vrouw de garagedeur slot vervangen, en dat alleen zij daar de sleutel van heeft kan ik ook niks in een opwelling gaan doen:D ( alleen als ik echt nog gekker ga lullen dan ik nu al doe:schater::schater:)
   
  EricW, gerardTDCI, Patman en 5 anderen vinden dit leuk.
 19. Wat een relaas weer Michael, ik hoop van ganser harte dat de tegenvallers vanaf nu uitverkocht zijn zodat de nieuw gecreëerde rust in je hoofd kan blijven.
  Die rust kan alleen maar van pas komen bij het verbeteren van je gezondheid.
   
  michaelrally vindt dit leuk.
 20. Hier dan toch de beloofde update, na vanmorgen een goed onbijt naar binnen te hebben vewerkt, zat ik om me heen te kijken en te bedenken hoe ga ik me vandaag weer eens vermaken.

  Toch besloten maar weer eens aan project focus te gaan werken.

  De focus verplaats in de garagebox zodst ik er toch makkelijker omheen kon lopen, houten balken onder de voorwielen gelegt want anders krijg ik er geen krik onder.


  Lekker op het gemakje gaan sleutelen en naar een goed 3.5 a 4 uurtjes was het project ook weer gereed, wel nog eff mijn zwager in moeten schakelen om te laten helpen met het terug plaatsen van de voorbumper, maar alles is geslaagd.
  Heb helaas nog geen proefrit kunnen maken, want heb nog geen antwoord van cbr omtrent mijn gezondheidsverklaring.

  20200921_094109.jpg 20200921_100210.jpg 20200921_100215.jpg 20200921_101426.jpg 20200921_101429.jpg 20200921_103542.jpg 20200921_115321.jpg

  Nu is dit traject ook weer afgesloten, en is de mountune pakket bijna compleet, zit ook te denken om de recirc valve te gaan upgraden, denk dat dit ook beter is ivm het vermogen wat hij nu heeft, echter vindt ik deze ook nog serieus aan de prijs.
   
  EricW, gerardTDCI, Andre en 4 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina