Focusclub.nl kartmeeting

Elk jaar gaan we karten met de Focusclub. Wil jij er bij zijn? Kies welke dag jij kan.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Edgar's deep blue impact Focus First Edition

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Edgar Focus, 31 jan 2023.

 1. Zo hehe na 2 eerdere pogingen waarbij pakket om onduidelijke reden retour afzender is gegaan nu eindelijk ontvangen. Duurt alleen nog even voordat ik verder kan nu maar dat heeft andere redenen (welbekend voor velen).
   
  Fredhead, Patman, gerardTDCI en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 2. Alles op z'n tijd.
   
  Thieske, gerardTDCI en Edgar Focus vinden dit leuk.
 3. Rustig an, wat in het vat zit …

  Zo heb ik ook al even een update-je liggen… dat is vaker bij mij …
   
  gerardTDCI en Edgar Focus vinden dit leuk.
 4. ach, die updates komen uiteindelijk vanzelf wel.
  laatst nog een tip gekregen van een forumlid (weet ff z'n naam niet meer :liar:) en voilà, vanmiddag wordt mijn verwarmde stuur ingebouwd na bijna 2 jaar op de plank te hebben gelegen. :schater:

  nog bedankt voor de tip hé :friends:
   
  Patman, Thieske, Edgar Focus en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 5. Je had 't ook aan mij kenne vragen hoor :mrgreen:
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 6. Lekker warme handjes strakjes!
   
  Edgar Focus en gerardTDCI vinden dit leuk.
 7. Is het ook echt weer voor….:rofl::schater:
   
  Edgar Focus en gerardTDCI vinden dit leuk.
 8. jij gaf zelf al aan dat jij niet in het stuur ging snijden :think:
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 9. Oo, nee dat niet. Dacht dat 't alleen nog om 't plaatsen ging.
   
  Edgar Focus en gerardTDCI vinden dit leuk.
 10. Nou maar weer eens wat updates, ten eerste een foto van de KM stand een tijdje geleden, wel gemaakt nooit gepost geloof ik:
  IMG_4377.jpeg
  Inmiddels de 83dkm gepasseerd maar geen foto van een de mooie stand kunnen maken.

  Dan een minder leuke update, ik ging Jaimey ophalen en 2 scooters tegen de auto aan. Op het dashcam filmpje is er volgens mij maar 1 scooter zichtbaar en ze kwamen allebei letterlijk uit het niets opduiken.
  Direct agressief en geen politie erbij willen hebben want eentje had nog een dikke joint in zijn hand maar politie kwam er vrijwel direct aan toevallig en toen sloeg de toon volledig om en waren ze supervriendelijk en was het allemaal koek en ei en de joint op wonderbaarlijke wijze verdwenen. Aangezien ik totaal geen zin heb in gezeik maar niets gezegd verder en omdat de politie blijkbaar geen schade formulieren heeft in de auto gegevens genoteerd door politie foto gemaakt en los het zelf onderling maar op.
  Wel allemaal even blazen maar geen drugscontrole. Beetje vreemde actie allemaal van de politie maar de twee heren was bijna overdreven hulpvaardig. Alleen schade aan rechter voorscherm gelukkig voor zover ik kon zien, brommer 1 had alleen een kras en heeft mij niet geraakt, brommer 2 heeft mijn scherm dus geraakt en was gevallen dus waarschijnlijk lagers en voorvork krom/kapot. Zal mij benieuwen hoe snel een van de heren contact opneemt.

  IMG_4473.jpeg IMG_4478.jpeg
   
 11. Dat is mooi klote :-( Politie doet daar doorgaans volgens mij inderdaad niets meer mee, schadeformulier invullen en laat de verzekeraars het maar uitvechten. Hopelijk wordt het allemaal netjes hersteld!
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 12. Is dat in het Zuiderpark? Geen fijne plek in de nachtelijke uren inderdaad.
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 13. Klote, daar gaat je korting.
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 14. Klopt maar jaimey en vrienden gaan daar wel eens skaten in dat skate park op de hoek.
   
  BlueWhale vindt dit leuk.
 15. ben je weer lekker mee.... :angry:
  heb je dat van die joint op beeld staan?
  als jij schuldig wordt bevonden dan heb je wat "onderhandelruimte" ;)
   
  Edgar Focus vindt dit leuk.
 16. Nee helaas niet want ze reden mijn zijkant in dus dat ziet de dashcam niet. Sowieso wacht ik tot een van hen contact opneemt want zelf ga ik dat niet doen. Ik kan namelijk niets bewijzen van die joint en dat ze zonder licht reden en zijn ook niet gechecked op drugs alleen alcohol. Dus heb geen poot om op te staan helaas tenzij iemand iets kan aantonen uit dat filmpje. Ik zie daar maar 1 scooter en op het moment dat ik afsla geen enkele verlichting over het fietspad wat wel zou moeten. Maar dat is het dan ook.
   
 17. Balen man! Het lijken gelukkig 'alleen maar' je voorscherm en wielkuip te betreffen qua schade, maar toch... het gezeur dat je er weer van hebt. En wat checken op alcohol en drugs betreft: in Haaglanden hebben we al jaren een tekort aan goede dienders. Hierdoor blijft er echt een hoop liggen qua verkeer (check op fietsverlichting, alcoholcontroles, snelheidscontroles). Steekproeven zijn er gewoon te weinig om een gevoel van 'gepakt te kunnen worden bij overtredingen' te kunnen waarborgen. Dus: iedereen in de Haagse samenleving gaat lekker zijn gang, van blowende scooterrijdertjes tot te hard rijdende Tesla's.

  Tot zover mijn gemopper. Sterkte met de reparaties, hopelijk vallen de kosten mee!
   
  gerardTDCI en Edgar Focus vinden dit leuk.
 18. Das mooi kleaute Edgar.. Je velg is ook geraakt..
   
 19. De aanrijding is al balen, maar dat je dan dit volk treft maakt het extra jammer...
   
 20. Update, in overleg met de verzekering gisteren besloten te wachten of en tot er contact vanuit de tegenpartij zou komen, men achtte de kans erg klein dat dat zou gebeuren.
  Vandaag werd ik gebeld, nummer niet bekend, het bleek Ali te zijn, de scooterrijder die mij de schade heeft bezorgd, die het minst agressief was en die de joint bij zich had. Hij had een schadeformulier en vroeg heel netjes of ik mijn deel ook wilde invullen en of hij langs kon komen. Ik heb uiteraard toegestemd, het is niet anders, maar wel in zijn werkbus buiten de boel ingevuld. Het bleek overigens een zeer vriendelijke en schappelijke man en zonder zijn jonge metgezel gewoon normaal te kunnen praten en dat werd zowaar een fatsoenlijk gesprek waarbij hij toegaf wel eens een joint te roken maar niet stoned was tijdens die rit en zijn licht aanhad. Aangezien ik verder geen poot heb om op te staan heb ik mijn deel maar ingevuld en naar de verzekering geapped, dezelfde maatschappij waar hij ook verzekerd was toevallig dus het zal hopeljk wel loslopen. Even overleggen of mijn premie wel of niet omhoog gaat hierdoor en zoja hoeveel en wat gebeurd er als ik mijn schade ook laat maken.
  Ik dacht het alleen het voorscherm was maar inderdaad zoals @M.Blaak ook zal zag, de velg is ook geraakt. Verder geen gevolgen tijdens het rijden want ben vandaag naar werk geweest (ander verhaal eigenlijk) maar geen trillingen of sporing oid te merken gelukkig. Uiteindelijk opgelost dus, andere jongere was eigenlijk alleen zelf gevallen en heeft mij helemaal niet geraakt dus vraag me af of hij nog contact op neemt, want Ali zei dat moet hij lekker zelf regelen. Ik zeg, Ali je hebt gelijk.
   
  Ecobeast, gerardTDCI, Wilko_ en 4 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina