1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Berrychello - Fiesta mk6 ST (2005)

Discussie in 'Mijn Ford' gestart door Berrychello, 9 okt 2020.

 1. Zondag heb ik voor de Fiesta een setje 16" velgen van de Fiesta S opgehaald. Er zitten twee prima winterbanden op, de andere twee moeten nog vervangen worden.
  Even voor de auto gezet:
  [​IMG]
  Ik vind ze haast leuker dan de originele 17 inch wielen...

  De naafkapjes waren nogal dof en gekrast. Hier heb ik er twee gepoetst:
  [​IMG]

  De velgen zelf heb ik goed schoongemaakt en daarna ook gepoetst en in de wax gezet. Knappen ze aardig van op. De rechter heeft helaas wat schade aan de rand, maar al met al is het een leuk setje!
  [​IMG]
   
  Thiemo en Henry-ST vinden dit leuk.
 2. Lekker bezig. Deze zijn niet zo duur aan centercaps
   
  Berrychello vindt dit leuk.
 3. leuke set, hebben wij ook nog liggen hier :D
   
  Berrychello vindt dit leuk.
 4. Nu nog een keer twee goede winterbanden tegenkomen voor deze set.

  Gisteren is de Fiesta alvast voor de APK geweest. Formaliteitje uiteraard. En leuk: de vervaldatum staat nog steeds op 17 juni, de dag waarop ie ooit afgeleverd is. Alleen dan natuurlijk 2022, op de dag dat ie 17 jaar oud mag worden.
  Vandaag nog even geknutseld aan de Fiesta: er was een lampje van het verwarmingspaneel kapot. Wat een werk om die te vervangen! Hele onderkant van het dash moet los. Gelijk maar alle vier gedaan, en ook gelijk de Nokia carkit uitgebouwd, die gebruik ik namelijk toch niet (heb een bluetooth fm transmitter gekocht die opvallend goed werkt).
  Helaas wel wat krasjes erbij op het radio paneel. Daar zit ook een barst in, die heb ik ook wat beter kunnen bekijken en blijkt wat door te lopen tot achter in het paneel. Maarja, het is geen nieuwe auto meer he! :)
  Gelijk beide Fords gewassen en de Focus opnieuw een laagje Polymer Netshield gegeven.
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina