Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Benzineklep Focus 4

Discussie in 'Exterieur' gestart door Timmelemans, 29 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste Forumleden,

  Ik liep vanochtend naar de auto en zag dat me benzineklepje openstond. Nu dacht ik dat ik die vergeten was dicht te duwen na het tanken, maar ik kom er dus nu voor het eerst achter dat je dit klepje gewoon open en dicht kan doen terwijl de auto op slot is.. Hier schrok ik wel een beetje van aangezien ik dit nog met geen een eerdere auto heb meegemaakt en iedereen dus gewoon iets in de tank kan stoppen of uit de tank kan halen..

  Iemand dit al eerder opgevallen? Misschien toch even de dealer bellen wat de achterliggende gedachte hiervan is.

  Grtzzz
   
 2. Ik ga er vanuit dat de Focus 4 nog steeds dat diafragma in de vulhals heeft. Zonder een buis met de juiste diameter kun je de vulhals niet in.
   
 3. Er zit inderdaad een diafragma in, maar die duw je zo naar binnen met je vinger of een slang.. Vind het toch vreemd dat ie uberhaupt open kan als de auto op slot zit.

  Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina