1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Android Headunit Ervaring

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Simplicity, 29 jan 2019.

 1. Ah oke, bedankt voor de info, dat is wel goed om te weten. Ik bedacht me net dat ik er mede nog niet aan toegekomen ben omdat ik enigszins twijfel in hoeverre het plug&play is om een universele antenne te installeren qua montage en waterafdichting e.d.. Misschien is een originele Ford antenne dan wel de beste optie, maar dan zit je natuurlijk wel weer met de antenneversterker voor FM die niet gevoed wordt en ik heb geen idee of ik een specifiek finis nummer moet hebben of dat elke willekeurige DAB/GPS/FM antenne voor de focus 3 zou moeten passen en werken. Mocht iemand daar meer van weten dan hoor ik het graag, kom ik er misschien toch nog eens aan toe om dit te proberen.
   
 2. Voor mijn Ford Focus uit 2007 ben ik ook opzoek naar een andere Android radio unit. Ik kan er online veel vinden die geschikt zijn voor de Focus vanaf 2008. Deze lijken echter hetzelfde, passen deze gewoon?
   
 3. Ik heb de Alpine ILX702d met Android Auto in mijn 2006 Focus. Zeer fijn toestel!

  Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
   
 4. Lijkt me niet, neem aan dat jouw focus het pre-facelift model is, waarbij de middenconsole verschilt met die van de post-facelift. Ik denk dat jij zoiets zoekt: klik Voor de post-facelift zie je inderdaad veel van het volgende type headunits zoals @B@Zzz... heeft: klik
   
 5. Het lijkt erop dat ik toch de tweede middenconsole heb. Echter lijkt het ook dat de eerste link gewoon zal passen. Hoe kan ik zien welke middenconsole ik heb?
   

Deel Deze Pagina