1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Andere lampjes, alternatief voor LED?

Discussie in 'Electronica' gestart door rubbels, 13 mei 2019.

 1. Wat voor led word er gebruikt voor het achterlicht, achteruitrijlicht en mistlicht? Ik heb geen projector koplampen dus led aan de voorzijde heeft geen nut.
   
 2. zou goed kunnen dat het voor die was, 1x golf oranje eraf gehaald zodat het wit uitstraalde.
  had hem als amerikaans aangestuurd. zwak branden en fel met knipperen. alleen oranje/ambergeel stadslicht mag dan weer niet. wit voor beide wel.
   
 3. @rubbels ik heb de Hilox XTR, als ik me niet vergis. Duur setje. Maar ik had ze eerst ook in de gewone reflector units. Had ik ze direct in de projector units gedaan, weet ik niet of ik zo'n duur setje gekocht zou hebben...
   
  rubbels vindt dit leuk.
 4. @Berrychello houdt dat in dat de Hilox XTR lampen zonder problemen in een reflector lamp kunnen? Geen strooilicht etc?
   
 5. Bedoel je dan ook dat je het mij af zou raden om voor die set te gaan? Of is de kwaliteit dusdanig beter dan een goedkopere dat het de meerprijs alsnog waard is?
   
 6. Persoonlijk zou ik gaan voor een degelijk setje van CREE LEDS, en dan het mooist is nog met een lens bovenop voor de achteruitrijd lichten. Dat geeft echt een bak licht!
  Voor je remlichten zou ik er wel op letten dat ze wel fel genoeg (aantal lumen toereikend) zijn om als remlicht te kunnen dienen.
   
 7. @rubbels : ik vind de Hilox lampen erg goed, het lichtbeeld is mooi. Sowieso een aanrader dus. Maar als je iets minder geld wil uitgeven dan kan je ook uitzoeken wat je uit China zou kunnen halen. Ik weet niet precies hoe groot het kwaliteitsverschil is met de goedkopere exemplaren (heb geen ervaring met goedkopere LED lampen).
   
  rubbels vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina