1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Adaptieve bi-xenon defect

Discussie in 'Electronica' gestart door jaapd, 7 dec 2017.

 1. Ik zie nergens de projector koplamp voorbij komen op de site. Waar haal je deze vandaan?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 2. Ik zie wel een aantal koplampen staan, geen idee of het projectors zijn: Diederichs.com -> shop -> guest acces -> tuning&veredelung -> ford focus selecteren
   
 3. Het is nogal zoeken maar als je naar FoFo 2015-2018 gaat en dan bij verlichting dan komen er een aantal koplampen voorbij. Als je dan naar de eigenschappen inzoomt staat er: voor gasontladingslamp. Ik mag dan aannemen Xenon. Er staat helaas geen plaatje bij. Ik zal de link nog opzoeken en hier posten.

  Verstuurd vanaf mijn TA-1004 met Tapatalk
   
 4. Ik zou persoonlijk niet zo gauw imitatie kopen, tenzij de recensies echt goed zijn. Ik heb ooit voor mijn mk2.2 een koplamp gekocht. en daarbij was de blanke lak er na een jaar alweer af..
  Hebben onze poolse vrienden niet wat te koop? Vaak ook niet peperduur. Ben alleen de naam vd site ff kwijt..
   
 5. dat is deze toch?
  https://allegro.pl/dzial/motoryzacja
   
 6. gerardTDCI vindt dit leuk.
 7. #107 HansK, 2 apr 2019
  Laatst bewerkt: 2 apr 2019
 8. Nou, ik ben ook het haasje. Na de onderhoudsbeurt met bandenwissel en apk geeft de auto opeens: 'Koplampstoring, onderhoud vereist'.
  Auto is van 2015 en ik lees dat er meer uit die serie de bi-xenon kapot hebben.
  Ga maandag de dealer maar eens bellen of die mee wil werken aan een minder kostbare oplossing. Vind het wel een zwaktebod dat zo'n dure gadget zo snel kapot is.


  Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina