1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 2 Adaptieve bi-xenon defect

Discussie in 'Electronica' gestart door jaapd, 7 dec 2017.

 1. Rob, zou graag je bericht op facebook willen onderschrijven, maar ik heb zelf geen facebook account.
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 2. Ik heb inmiddels ook al gereageerd op fb

  Verstuurd vanaf mijn HTC 10 met Tapatalk
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 3. Maak niet uit. Maar mocht Ford Nederland nog vragen hebben zal ik ze sowieso ook naar dit geweldige forum verwijzen!
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 4. Weer eens een update. Ford is er mee aan de slag gegaan en komt er uiteindelijk mee dat ik maar een coulance verzoek moet doen via de dealer. Echter wil ik dit niet ik wil gewoon die lamp vervangen hebben omdat het een productfout is. Ik ga vanavond maar weer terug mailen want met bellen bereik ik verder niks. Iemand nog andere opties om te proberen?
   
 5. Feitelijk is Ford Nederland juridisch gezien geen partij in deze kwestie. Vanuit dit oogpunt is het dus niet zo vreemd dat Ford Nederland je naar de Ford dealer verwijst. Juridisch gezien heb je alleen een overeenkomst gesloten met de partij waar je de auto hebt gekocht. In geval van non conformiteit is dit dus ook je aanspreekpunt. Het is aan de verkopende partij om met een oplossing te komen. Wanneer de verkopende partij niet met een oplossing wil komen zal je ze in gebreke moeten stellen en eventueel juridische stappen ondernemen.

  Wanneer de verkopende partij iets wil verhalen op Ford Nederland is dit zijn probleem. Hier heb je als consument niets mee te maken.
   
 6. Hoi @JW
  Dank voor je bericht. Ik snap wat je zegt maar in mijn ogen is dit een productfout en neem aan dat ik daarvoor toch bij Ford Nederland moet zijn. Aangezien zij dit niet willen erkennen en ook niet in onderzoek willen nemen loopt het dus een beetje dood.
   
 7. Ford Nederland kan eigenlijk alleen wat voor dealers betekenen. Dealers hebben het contact met de consument en die zullen daarom ook dit soort dingen moeten oplossen met de klant.
   

Deel Deze Pagina