1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

2005 Focus centrale vergrendeling storing

Discussie in 'Electronica' gestart door nizzzle, 26 dec 2021.

  1. Hey Focus toppers,

    Ik heb sinds gisteren het probleem dat mijn ford tijdens het rijden op willekeurige momenten zichzelf op slot en van slot doet daarnaast is het mij opgevallen dat bij het vergrendelen van de auto de knipperlichten niks doen.
    normaliter bij het ontgrendelen 1x een seconde oplichten van de knipperlichten en bij het vergrendelen 2x oplichten van de knipperlichten

    ik heb zojuist de batterij van de sleutel vervangen voor een nieuwe en getest. bij het ontgrendelen zoals gewoonlijk 1x de knipperlichten aan en bij het vergrendelen nog steeds niks terwijl hij wel vergrendeld. ik heb er nog niet weer mee gereden.

    zou een computer reset dit kunnen oplossen of zou het probleem dieper liggen en heeft iemand dit al eerder meegemaakt en hoe is dit opgelost.

    ik ben bezorger en moet er niet aan denken dat ik bij de klant sta mijn auto zichzelf vergrendeld en ik er niet in zit.
    ik heb voor de zekerheid een 2e sleutel in de zak mocht dit gebeuren.

    ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

    alvast dank voor het meedenken
    fijne feestdagen en een gezond 2022
     
  2. Een keertje uitlezen gaat je vast beter op weg helpen dan een reset doen. Als je dan de codes hier plaatst kan je ook beter geholpen worden.
     
  3. uitlezen brengt niet veel. Het is een elektrisch ( vervelend )probleem
    - kabelboom van bestuurders kant deur controleren op breuk
    - Corrosie microswitch in vergrendel mechanisme bestuurders portier ( tijdelijk te verhelpen door met WD40 te spuiten )
     
  4. bedankt voor de reacties, ben op onderzoek gegaan uitlezen leverde niks op maar heb een draadbreukje gevonden in de kabelboom van de bestuurderskant. ik vraag me af waarmee deze sluiting heeft kunnen maken maar het probleem is opgelost na een stukje tape erover
     

Deel Deze Pagina