1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Kermis op mijn dashbord,

Discussie in 'Techniek & onderhoud' gestart door marjan hovestad, 21 nov 2022.

  1. ja hahaha is een idee. zit inderdaad bij de anwb.
     
  2. Heb net die KMS gebeld. Als ik zelf langs wil komen dan kan dat pas in januari. OEPS. En als ik de unit opstuur dan kan het zomaar met een week geregeld zijn. Pfff Best eng opstuen. Als het zoek of verder kapot gaat, heb ik helemaal niets meer. Maar heb weinig keus.
     
    Edgar Focus vindt dit leuk.
  3. Ja keuzes, keuzes, ik zou hem dan opsturen of alsnog zoeken naar een bedrifj in de buurt.
     
    marjan hovestad vindt dit leuk.
  4. ik heb het destijds ook laten repareren bij KMS in Apeldoorn.
    afspraak gemaakt, erheen gereden en een paar uurtjes later reed ik weer naar huis met een "nieuwe" teller.

    ook veel dealers doen zaken met KMS, sturen de teller op en monteren hem weer als die terug is.
    het nadeel is wel dat je een paar dagen geen auto hebt.
    zelf heb ik ook een maand of 2 mee doorgereden.
     
    marjan hovestad vindt dit leuk.
  5. Oke dan. Je hebt dus met alle kermis lampjes en piepjes en storingsmeldingen doorgereden? en geen vervelende dingen in die periode gebeurd?
     

  6. Helemaal niets is ook niet waar.
    Je kan ook een tellerblok vd sloop halen, je laat dan iemand van hier je sleutels en de juiste kilomterstand programmeren en klaar.
     
    marjan hovestad vindt dit leuk.
  7. het bleef bij redelijk constant, de lampjes flikkerden niet en had tijdens het rijden ook geen last van piepjes, alleen bij starten.

    ook een optie inderdaad. :thumbup:
    moet je wel zorgen dat het een gereviseerd exemplaar is anders zit je over een tijdje met hetzelfde probleem ;)
     
    Edgar Focus vindt dit leuk.
  8. Niet als je dat tijdelijk gfebruikt tot je eigen exemplaar terug is van KMS, zo bedoelde Marco het volgens mij
     
    gerardTDCI en marjan hovestad vinden dit leuk.
  9. oh, ik snap 'm maar dan ben je 2x geld kwijt :shrug:
     
    Edgar Focus vindt dit leuk.
  10. eens maar als je je auto niet kunt missen en niet langs kunt gaan maar alleen opsturen is dat een mogelijkheid om toch te kunnenblijven rijden.
    Geen idee wat een IPC op de sloop, oh sorry een auto demontagebedrijf, kost.
     
    gerardTDCI vindt dit leuk.
  11. Niet persé, maar het zou kunnen. Ik had gewoon een andere teller gehaald, sleutels laten programmeren en de kilometerstand laten aanpassen. Eventueel je oude teller op de plank laten liggen, mocht de vervangende problemen geven kan je dan je originele laten fixen. Maar heel eerlijk denk ik dat je het originele tellerblok wegflikkert op ‘t moment dat de auto weg gaat. Oftewel ik acht de kans niet groot dat ditzelfde probleem binnen afzienbare tijd zich nog eens ontwikkeld. Het is namelijk een issue wat niet persé een gegeven is dat het gebeurt.
     
    marjan hovestad, gerardTDCI en Edgar Focus vinden dit leuk.
  12. zo, ff een update over mijn tellerunit. ik had een afspraak gemaakt voor begin januari, echter had mijn man de unit eruit gehaald en weer terug geplaatst. Hierdoor bleven de lampjes en piepjes nu weg. Fijn dacht ik, dus afspraak geannuleerd. { met in mijn achterhoofd dat het uitstel van executie is} Afijn weken later nergens meer aan gedacht en een weekje vakantie in normandie geboekt. En ja hoor gelijk de volgende ochtend na de boeking begon hij weer. Grrrrrr. ik had nu nog een week om hem te laten repareren. Ik maandagochtend bellen maar ze hadden geen plek die week om langs te rijden en gelijk te maken. Wel kon ik hem brengen en later die week weer ophalen. Dus hup als de gesmeerde bliksem die middag naar apeldoorn, en woensdag nogmaals die rit om hem weer op te halen. En dan is het spannend als hij weer ingebouwd is of dat het probleem echt weg is. Nou die mazzel hebben we dus, want hij piept en knippert niet meer. Prima vakantie gehad {toch ieder keer als ik start doe ik een klein schietgebedje, maar dat zal wel slijten} Dus mijn verhaal en adviesvraag stopt hierbij. Hartelijk dank allemaal voor jullie reacties.
     
  13. Blij dat het is opgelost en dat je een leuke vakantie hebt gehad. Die schietgebedjes slijten wel hoor :mrgreen:.
     

Deel Deze Pagina