1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoe gaan jullie met het Corona virus om?

Discussie in 'Off-Topic' gestart door Patman, 19 mrt 2020.

  1. Als hoofd ontkenner zit je er bovenop Feed, het lijkt wel een obsessie...zo snel je steeds reageerde als het niet niet politiek correct is.
     
  2. Misschien toch eens proberen je standpunten te onderbouwen in plaats van lukraak wat in de rondte te schreeuwen. Wie weet als je dan toch ooit nog eens een keer met wat substantieel bewijs komt dat iemand je wel serieus wil nemen.

    Een open discussie hebben meerdere mensen al geprobeerd met je aan te gaan maar na elke oneliner verdwijn je weer terug in je hol voor een paar dagen om vervolgens weer wat onzin hier te plaatsen zonder enige toelichting.
     
    Fred vindt dit leuk.
  3. nou ben ik niet iemand die een open discussie uit de weg wil gaan maar eerst dus maar gewoon de vraag wat amygdala en cijona betekent ik heb nl maar gewoon een mbo opleiding en deze ken ik niet (en geen zin om het op te zoeken) en ik denk ook een hoop ander mensen niet.

    daar na zou ook ik wel eens bij de beter na denkende willen gaan horen dus ook ik ben nu wel eens benieuwd naar welke informatie ik moet gaan kijken dus ook graag van mijn kant de vraag aan jou waar ik deze kan vinden want zoeken heeft geen zin voor mij omdat al mijn algoritmes bij Google de verkeerde zijn en ik dus ook nooit, zonder duidelijke sturing, de goede info gaat vinden.
    Dus alsjeblieft red mij en laat mij ook het licht zien en vinden.

    mvg
    Rob
     
    gerardTDCI vindt dit leuk.
  4. @focusguy Beantwoord nu de vraag dan eens van @Fred.
    Tot nu roeptoeter je maar wat maar je komt nergens mee
     
    Fred vindt dit leuk.
  5. Het klinkt misschien interessant/intellectueel in een discussie, maar vervolgens de basis Nederlandse taal met de "d" en "t" niet correct uitvoeren.

    En nee ik ga mij niet in een coronadiscussie op het internet mengen, maar als je dit soort termen gebruikt probeer de rest dan ook correct te doen..
     
  6. Het wel bekende welles nietes paradox, dit gaat eeuwig duren... remedie een slotje
     
    Niels_mondeo vindt dit leuk.
  7. Slotje gaat er niet op. Discussie voeren mag maar reageer netjes en respectvol of reageer niet. Dat geldt voor iedereen!

    Je mag het topic overslaan, je hoeft het niet te lezen.
     
    gerardTDCI, Pibo_Focus_CC en Kees37 vinden dit leuk.
  8. #828 Nofinger, 27 aug 2021
    Laatst bewerkt: 28 aug 2021
    was dit bedoeld als reactie op mijn schrijven? Zo ja sorry voor de evt spelfouten dacht dat het er toch aardig stond:think:
     
  9. #829 steelmaster, 28 aug 2021
    Laatst bewerkt: 28 aug 2021
    Dit kan weg.
     
  10. Prima dat je mengt in de discussie, maar check de volgende keer even op taalfouten wat je post.

    Fascineren: (fascineerde, heeft gefascineerd), (overg.), eig. (iemand) door de blik beheersen, verlammen: met fascinerende blik; overdr. zeer sterk boeien: fascinerend vertellen.
     
  11. #831 steelmaster, 28 aug 2021
    Laatst bewerkt: 28 aug 2021
    Ook
     
  12. Nee het is niet het groot Nederlands dictee, maar de woorden die jij gebruikt hebben een compleet andere betekenis.
     
  13. In mijn, tot nu toe vergeefse, onderzoek om de belangrijke gegevens te vinden waardoor ik bij de groep mensen ga behoren die het licht hebben gevonden, kwam ik een bericht tegen waardoor ik toch even ging twijfelen. Daarom vindt ik dat ik deze belangrijke informatie met de groep moet delen, je kunt het evt hier lezen. Mij heeft het uiteindelijk niet overtuigd maar oordeel zelf.

    ps evt. taal en spellingsfouten komen waarschijnlijk door mijn vaccinatie:baeh:
     
    Sloeber, VinRS, Fred en 5 anderen vinden dit leuk.
  14. #834 Eric99, 9 jan 2022
    Laatst bewerkt: 9 jan 2022
    Gisteren door de GGD getest nadat ik een positieve thuistest had en ik ben inderdaad positief. Voelde me gisteren flink beroerd met hoofdpijn, hoesten, misselijk en koorts oftewel een behoorlijke griep. In de loop van de nacht voelde ik al dat het steeds beter ging, het vaccin in actie?? ik denk het wel. En vanochtend voel ik me weer zo goed dat ik wel in staat zou zijn om mijn vertrouwde rondje door de duinen te lopen alleen mag dat uiteraard niet en moet ik quarantaine blijven.
     
  15. Ik heb afgelopen vrijdag de boosterprik gehad. Gisteren niet helemaal lekker, maar nu nergens meer last van. We gaan maar weer door.
     
  16. Quarantaine? Isolatie zelfs....tenminste als het gezin uit meerdere personen bestaat.
    Wij hebben de feestdagen afwisselend in quarantaine als in isolatie gezeten. Eerst onze oudste dochter positief, een paar dagen later ik en weer een paar dagen later mijn vrouw. Waren superfeestdagen zonder smaak en geur, hahaha.
     
  17. Same here Patrick. Donderdag booster gehad, vrijdag slecht in orde. Verhoging, lamlendig en hoofdpijn. Sinds vandaag weer in orde.
     
  18. Ach ja, het hoort er bij zeggen ze.
     
  19. Eergisteren booster gehad nergens last van net als bij de 1ste als 2de.
     
  20. ik heb de booster half Oktober al gehad en nergens last van gehad.

    voor degene die zeggen, dat kan niet.
    ik ben getransplanteerd en val dus onder een risicogroep die als eerste de booster kreeg.

    dus vind het ook apart dat ik nergens last van had, mijn weerstand is minder als een gezond persoon en je zou denken dat ik er dan vatbaarder voor zou zijn :shrug:
    ben wel blij toe en het betekent wel dat mijn donornier perfect zijn werk doet. #dankbaar
     
    Ecobeast, Edgar Focus, Wilko en 2 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina