1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 2 Mijn Ford MK3 RS Black & Blue

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door eReSke, 10 dec 2019.

  1. In afwachting van antwoord van Mebu, deze week wat spulletjes besteld bij Autobeam en vandaag al binnen:
    - setje D3S xenon 6000k
    - nieuwe rode ledprintplaatjes voor de voetverlichting
    - ledunits voor de kofferbakverlichting
    - ledjes met verschillende kleuren om in het handschoenenvakje uit te proberen.

    Half uurtje werk en bijna alles gemonteerd en wederom stellen de spullen van Autobeam niet teleur!!
    De xenonlampen geven meer licht en een beter lichtbeeld dan de OEM lampen. Omdat ik gekozen had voor de 6000k uitvoering zijn ze een stuk witter (met vleugje blauw). Volgende week wordt de bochtverlichting en mistverlichting van led voorzien, dus hopelijk wordt dat een mooi geheel.

    Ook de voetverlichting is een stuk feller en nu wel goed zichtbaar; mooie rode voetjes.

    In de kofferbak had ik maar één ledlampje zitten, blijkbaar moest FORD bezuinigen. Deze vervangen voor een complete ledunit en nu een bak licht. Aan een vriend van mij gevraagd of hij de ontbrekende kabel kan ritselen zodat aan de andere kant ook een lampje gemonteerd kan worden.

    Bij toeval deze week ook op de site van JCR terechtgekomen en daar een verlagingsset voor de voorstoelen gezien. Binnenkort daar ook maar eens naar kijken.
     
    Henry-ST, Iodokus en VinRS vinden dit leuk.
  2. Hele mooie auto! Wat is het verschil met de normale voetverlichting ? Veel feller ?
     
  3. Ok de D3S zijn dus een go. Bedankt, en voor het geld hoef je het niet te laten. Ik ga voor de 5000k ivm gele auto. Ben benieuwd naar de bochtverlichting. Dat zijn toch H1's, welke heb je besteld?
     
  4. De ledjes zijn inderdaad een heel stuk feller. Bij de OEM zit één klein ledje op het printplaatje en op die van Autobeam zitten er twee en zijn bovendien een stuk groter. Zie ook onderstaande link vanaf 3.25:

     
    Thieske, gerardTDCI en VinRS vinden dit leuk.
  5. De D3S zijn zeker de moeite waard. Misschien geven de OSRAM nightbreaker of de Philips extreme vision gen 2 nog iets meer licht maar deze kosten per set al gauw rond 160 euro. Een set van Autobeam kost 35 pond en nu gaat daar nog eens 30% vanaf. Komt nog wel VAT en shipping bij, maar uiteindelijk nog een heel stuk goedkoper.

    Bij Autobeam heb ik niet de led H1 besteld voor de bochtverlichting maar halogeen H1, gewoon omdat ik er benieuwd naar was. Ik ben bang dat de led H1 van Autobeam niet genoeg plek heeft in de koplamp unit. Deze H1 zijn wel wat witter dan de OEM, maar zeker geen 6000k (zoals eigenlijk altijd bij halogeen). Aankomend weekend heb ik een afspraak om led te laten monteren in de bocht- en mistverlichting en zij zeggen dit probleemloos te kunnen laten werken.
     
    Kludrex vindt dit leuk.
  6. Ok, ben wel van plan die D3S lampen samen met een paar andere dingen te bestellen. Ik kijk nog even wanneer want die 30% korting (of meer) zullen ze vast doortrekken naar Black Friday en zelfs daarna. En ik wacht jouw bevindingen nog even af :cool:
     
  7. is nu al 35% korting ;)
    wacht jij vrijdag af?
     
    Kludrex vindt dit leuk.
  8. Het gaat mij niet direct om de korting. Die is natuurlijk leuk, maar het 'wachten' is voor mij op de bevindingen van gebruikers hier. Of het het waard is dat spul te kopen en de pasvorm. Geen van de lampen heb ik echt nodig, dus maak me niet druk... die kortingen komen heus wel terug AutoBeam kennende :)
     
    gerardTDCI vindt dit leuk.
  9. Vanavond heb ik even contact met het inbouwadres voor de ledverlichting. Vandaag kreeg ik melding van Autobeam dat de mini fog led H8 en H11 weer op voorraad zijn. Mogelijk dat ik de mistverlichting toch bij hun ga bestellen.

    Weet alleen niet of ik nu H8 of H11 moet hebben. Volgens instructieboekje is het H8 (maar daar staan wel meer foutjes in) maar in het filmpje op youtube monteert Adam Rainey een H11 van Autobeam....
     
  10. Bij mijn pre-face ST was het H11. Ik heb hun switch back fog lights in geel en wit. Werkt perfect: 1x drukken op mistknop = wit, mist uit en weer aan = geel of omgekeerd.
     
  11. Die 35% wist ik niet overigens. Thanks, zal me niet verbazen als we naar de 40% of meer gaan haha.
     
    gerardTDCI vindt dit leuk.
  12. Dan gaan we voor de H11. Misschien een idee om een mini groupsbuy te doen, scheelt weer verzendkosten. Ik werk in Rotterdam dus dat moet te regelen zijn;)
     
    Kludrex vindt dit leuk.
  13. Ik heb in principe interesse in de D3S xenons, sequential zwarte knippers, de voetenverlichting en eventueel de bochtverlichting (liefst led) als je daar wat mee opschiet.
     
  14. De leds in de mistlampen werken goed! De bochtverlichting led maken heeft weinig zin volgens mij. Aangezien deze een fade in en fade out doen wat bij led meen ik niet kan. Die gaan direct aan of direct uit. Ben benieuwd naar fotos vam de d3s!
     
  15. dan wil ik ook wel meedoen :thumbup:
    wil de voetverlichting, LED knipperlichten voor en achter en ik twijfel ook nog over de LED remlichten.
    vraag me af welke ik zou moeten hebben dan :shrug:
    deze:
    [​IMG]
    of deze:
    [​IMG]
     
  16. Dat probleem hebben meer mensen hier, waaronder ik. Zoek dit goed uit want ik heb de verkeerde gehad in eerste instantie. Deze zijn beide 380 maar je hebt ook de LED 382.
    https://autobeam.co.uk/products/382-rear

    Volgens mij zijn de producten met rode verpakking de betere. Nadeel is wel dat die rooie lampen best goed zichtbaar kunnen zijn van buiten. Heb je van die mooie led-lampen, dan zie je ze zo zitten...

    De 380 is een combinatielamp voor achter- en remlicht. De nippels onderaan de fitting zijn bij deze lampen als het goed niet horizontaal op een lijn.
    De 382 is alleen remlicht met de nippeltjes op één lijn. Deze had ik uiteindelijk nodig omdat het achterlicht in de vorm van twee LED strepen al in mn achtelichtunit is verwerkt (OEM Ford).

    Ik zou zeggen check je lampjes die al in de achterlichten zitten en bekijk dan wat je moet hebben. App die gasten desnoods de foto, ze zijn makkelijk te bereiken via Messenger.
     
    gerardTDCI vindt dit leuk.
  17. De led H1 van Autobeam is helaas niet geschikt om in te bouwen als bochtverlichting omdat deze niet in de koplampunit past en niet vastgezet kan worden (ook niet met adapter). Autobeam heeft wel een H11 ledlamp die qua grootte wel past in de mistlamp, maar deze heeft "slechts" 2600 lumen. Daarom besloten om deze niet bij autobeam te bestellen.

    Zaterdag wordt de led verlichting ingebouwd. Hierbij zou de bochtverlichting gewoon moeten werken inclusief de fading en ook geen storing op de radio. Ook het probleempje met het knipperlicht dat af en toe ineens te snel knippert wordt dan ook opgelost. Ben erg benieuwd naar het resultaat en laat het dan wel weten
     
    Kludrex vindt dit leuk.
  18. Komt een hele hoop knutselwerk bij kijken zie ik. Laat maar gaan die bochtverlichting dan... blijft de rest over, of er komt weer wat anders bij haha.

    Zijn ook een bitch om te vervangen lees ik...
     
  19. Vervangen van de D3S is zo gepiept. Laat wel weten hoe de bochtverlichting is gegaan..
     
  20. Hoe bevalt de D3S tot nu toe?
     

Deel Deze Pagina