1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 fase 2 ST250 Tangerine

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door Wiz, 23 apr 2020.

  1. Prachtige auto in een hele mooie kleur!! Strakke update met de kentekenplaat houder.:rock:.
     
  2. #42 Wiz, 11 nov 2020
    Laatst bewerkt: 11 nov 2020
    Gister nog een kleine update doorgevoerd:

    [​IMG]

    Ik had het niet verwacht maar de xenon pitten produceren significant meer licht dan de standaard pitten. De bochtverlichting ook meteen maar een upgrade gegeven.
     
    Henry-ST, RSBülent, M.Blaak en 3 anderen vinden dit leuk.
  3. Dat kan twee dingen betekenen: of de lichtsterkte van de originele xenon is standaard al niet te best of ze waren sowieso al een eind op.
    desalniettemin kan je nu weer goed voor je uit kijken met deze nieuwe lampen :)
     
  4. Mag ik vragen waar je deze hebt besteld? Ben zelf ook aan het zoeken naar een alternatief voor de OEM xenonlampen.
     
  5. Tuurlijk, ze komen bij xenonlamp.nl weg. De H1 halogeen lampen had ik nog liggen van de vorige auto.
     
  6. Nice, die van mij geven nog bakken met licht!
     
  7. Top dank je wel. Toevallig had ik hun site al open staan om vandaag eens te informeren wat zij adviseren aangezien zij meerdere merken verkopen.
     
  8. Ik ben zelf ook best lang aan het puzzelen geweest, na alles wat ik heb kunnen vinden zijn de "Osram night breaker unlimited" het meest fel. Daarna komen de "Philips X-treme visions". Het verschil tussen die twee zit hem in de kleurtemperatuur, de Osram doet ongeveer 4300k en de Philips 4800k (volgens sommige tests zelfs nog iets meer). De wat wittere kleur heeft mijn voorkeur, vandaar de keuze voor de Philips.

    zie o.a. https://www.bulbfacts.com/hid-oe/chart/
     
  9. Je kan bijna mijn gedachten lezen. Die osrams schijnen inderdaad het felst te zijn alleen vind ik ze ook net te geel en niet goed passend bij de ledkleur. Vanwege eerdere goede ervaringen heb ik ook een Hilox set geprobeerd maar ondanks dat deze 4200 lm zouden moeten geven, vind ik ze erg tegenvallen. Die gaan dus terug.
     
    Wiz vindt dit leuk.
  10. Moet zelf nog de OSRAM D3S Cool Blue Boost installeren, die zijn nog wat witter dan de Philips als ik alle tests mag geloven.
     
  11. Omdat ik toch nog een en ander bij Autobeam moest bestellen, heb ik er meteen ook een setje D3S van hun bijgedaan. Verwacht er eerlijk gezegd niet veel van gezien de verkoopprijs, maar de reacties zijn wel positief.
     
  12. #52 Kludrex, 20 nov 2020
    Laatst bewerkt: 20 nov 2020
    En daar gaat de 30% korting nog overheen :thumbup:.
    Bedoel je deze: https://autobeam.co.uk/products/d3s?variant=6333943709735

    Deze staat niet bij de verzameling producten als je je type auto opgeeft overigens. Welke kleur heb je genomen? Misschien probeer ik deze ook wel. Enig idee of ze ook een bochtenverlichting upgrade voor in de koplamp leveren? Edit: Is H1 lees ik net.

    Oh ja, mooie upgrade Wiz :cool::thumbup:
     
    Wiz vindt dit leuk.
  13. Als je als auto de MK3 RS opgeeft komen ze wel naar voren. Uiteindelijk voor 6000K gekozen, mede omdat volgende week de bochtverlichting en mistllampen een LED upgrade gaan krijgen.
     
  14. Ik hoop dat de bochtverlichting goed werkt icm leds, de fade in en fade uit kan nog wel eens wat problemen opleveren.
     
    Thieske vindt dit leuk.
  15. Ze zullen waarschijnlijk niet 'faden'/dimmen, maar gewoon aan/uitgaan denk ik. Of ze werken helemaal niet. Kan me wel voorstellen dat de levensduur wat korter is door het proberen te dimmen.
     
  16. Ik heb de garantie gekregen dat zij de bochtverlichting met led probleemloos werkend kunnen krijgen, dus we gaan het zien.
     
    Thieske vindt dit leuk.
  17. Volgens mij was dat ook met de LED puddel lights. Die gingen met de originele lampjes ook soft uit en aan. Dit weet ik echter niet 100% zeker, over 5 minuten even kijken als ik naar huis ga.
     
  18. Ik heb de LED pudde lights ook van Autobeam, passen en werken perfect.
     
  19. Dat klopt, ik heb ze ook van Autobeam. Goeie sh1t ja en veel meer licht, maar ze gaan echt niet zo sexy aan en uit als de originele bulbs... Net nog gecheckt toen ik naar huis ging en kwam.
     
  20.  

Deel Deze Pagina