1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Trekhaak S-Line bumper

Discussie in 'Exterieur' gestart door Jens, 2 jul 2017.

  1. Hoi allemaal. Ik ben nieuw hier. Ik heb vandaag een trekhaak gemonteerd op mijn Focus ST-Line zonder bumperuitsnede, dus geen gezaag. Ik wilde graag foto's hiervan posten. Hoe voeg ik deze vanaf mijn mobiel toe? Gr.
     
  2. als je het via mobiel wilt doen is Tapatalk de makkelijkste manier
     
  3. #63 Patman, 3 aug 2020
    Laatst bewerkt: 3 aug 2020
    Frannie vindt dit leuk.
  4. collusion vindt dit leuk.
  5. Dankjewel!

    Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
     
  6. Die trekhaak heb ik ook gezien, maar ik vond hem wel erg laag uitkomen. Hij lijkt heel erg veel op de Witter trekhaak die ik heb, alleen de hals van de trekhaak kop is langer waardoor hij lager onder de bumper uitkomt.
    Jij hebt ook je contactdoos wat verder naar links zitten? Zie ik dat goed, dat hij net voorbij het lage bumperdeel uitkomt?
    Ik wil die bevestiging ook nog veranderen want nu is het wat gepiel om de stekker er goed in te krijgen omdat hij wat dieper onder de bumper ligt ( ik wilde geen uitsnede voor de stekkerdoos maken)
     
  7. De trekhaakdoos komt inderdaad iets verder links eronder uit. Deze is ook wegklapbaar. Je ziet er niks van als je hem wegklapt. Verdwijnt volledig achter de bumper. Met het naar beneden klappen komt hij er ook rechter onderuit dan de jouwe, zodat de stekker er recht in zit. Je kan hem zo ver naar beneden trekken als je wilt

    Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
     
    Steef30 vindt dit leuk.
  8. Ik dacht (weet het niet zeker) dat die Urbeni voor de Hatchback is en niet voor een station
     
  9. Hi allemaal,
    Ik heb een Focus Wagon ST line (bouwjaar 02-2018, dus ala modeljaar 2017). Nu heb ik hiervoor een trekhaak alleen is de vraag, als ik niet meer dan 500KG ga trekken, moet ik dan wel of niet de extra koelventilator voor plaatsen?
     
  10. Netjes gedaan!! Heb je zelf ook de modules enzo geplaatst? Ik heb dezelfde trekhaak maar laat hem monteren bij dealer idd met originele kabelset. Maatje van me gaat hem ook zelf plaatsen maar waar in forscan maak je de aanpassingen?


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  11. Ik heb dezelfde trekhaak laten monteren door de Ford dealer.

    De trekhaak had ik ook bij Burghof vandaan (zij leveren veel aan ford dealers omdat zij de enige zijn die een trekhaak leveren waarbij er geen gezaag in de bumper nodig is)

    De trekhaak vind ik persoonlijk niet te laag zitten, echter het onderste gedeelte van de stekker (originele ford kabelset 13 polig laten monteren incl module) dat hangt wel wat laag..ben ook wel benieuwd als daar een fietsendrager op zit en de kofferbak vol met bagage hoe het er dan bij staat. Zowiezo uitkijken bij drempels...

    Hij moet ook best ver uitgeklapt worden anders krijg je de stekker er niet goed aan. Ingeklapt zie je idd niet dat er een trekhaak gemonteerd is en dat was ook mijn voornaamste reden dat ik voor deze gekozen heb.

    Is die ronde opening trouwens bij de stekkerdoos waar je je losbreekreminrichtingskabel aan vast maakt? denk het niet toch? heb nog geen haakje gevonden waar ik die aan zou moeten bevestigen eigenlijk of moet er op de trekhaak een beugel gemonteerd worden die dat haakje heeft?
     
  12. Goedemorgen, ik ben in de war..overal op internet lees ik dat de kogeldruk van de focus wagon 2015 75KG is.

    Het is een afneembare trekhaak, en op het type plaatje heeft deze een S waarde van 135KG
    In het instructieboekje staat bij een max verticale belasting (stationwagon) 90KG

    Dat maakt nogal wat uit voor je fietsendrager incl fietsen...
     
  13. Aangezien je de trekhaak gemonteerd hebt van de link in eerder genoemde link, zou ik van 75 kg uitgaan.
    Nadeel van verschillende trekhaken is ook verschillende krachten/gewichten. Ik zou dus van de minste uitgaan. Zeker als die genoemd wordt op de site.
     
    collusion vindt dit leuk.
  14. 2 ebikes en drager lukt wel op 75 kg kogeldruk tegenwoordig.
     
  15. inderdaad, dan zit je altijd veilig :thumbup:
     
  16. klopt die van ons zijn 55 kilo zonder accu samen, een uebler gezien van 16,5 kilo. Als ik 3 fietsen mee wil hebben worden het de gewone fietsen denk ik haha,..althans de vrouw zal de elektrische wel mee willen :) offer ik me op
     
  17. gerardTDCI vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina