1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Levertijden nieuwe Ford Focus?

Discussie in 'Algemeen' gestart door Achilles, 27 sep 2017.

  1. Dat ze geen garanties kunnen afgeven tot daar aan toe.
    Maar ze kunnen denk ik wel al eerder voor de juiste keuring zorgen. Het is niet zo dat die veranderingen zomaar uit de lucht komen vallen. Beetje online zoeken en je kan zien dat de veranderingen al sinds juli bekend zijn.

    Aan de andere kant moet ik wel eerlijk zeggen dat we ook wel geluk hebben denk ik. De Auto is rond 15 september dit jaar besteld en op 28 oktober van de band gerold. Staat sinds 4 november bij de dealer op kenteken te wachten.
     
  2. De extra opties schijnen niet het probleem te zijn voor de goedkeuring, maar Ford heeft besloten om een andere band onder de auto te leggen. Dit kan invloed hebben op het emissie waardoor de auto weer opnieuw goedgekeurd moet worden.

    Ford communiceert dit niet naar klanten.
     
  3. Oh serieus.... Dus het kan zomaar zijn dat mijn ST-Line met 18” straks niet op de Michelin Pilot Sport 4 banden wordt geleverd? :think:
     
  4. Mijne is geleverd met pilot sport 3.. volgens mij is geen enkele geleverd met 4.

    Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
     
    FW-FFSTLine vindt dit leuk.
  5. Ik heb dan de 17 inch velgen maar kan je het aan de volgende foto zien?
    https://imgshare.io/image/YhCj6
     
  6. Zijn dat geen winter- of allseason banden?!
     
  7. Geen idee, heb de banden nog niet van dichtbij bekeken. Winterbanden heb ik niet op de focus besteld dus lijkt mij niet. All seasons mag niet van onze lease maatschappij maar kan natuurlijk wel standaard geleverd worden door Ford al hoewel ik dar betwijfel.
     
  8. Onze titanium business edition staat op 16 inch. Het rubber is van Continental.
    [​IMG]
     
    TheMazeDammit vindt dit leuk.
  9. Excuses voor de spam....hij wou de link naar de foto niet goed pakken :(
     
  10. Oh dat zou best eens kunnen ja! Volgens mij zag ik die ook onder de test auto zitten.
    Denk dat ik het dan heb gelezen bij de ST dat deze word geleverd op Pilot 4S banden.
     
  11. Bij titanium is het inderdaad Continental type : EcoContact6 - 205/60R16 92V.
     
    shd_66 vindt dit leuk.
  12. Ik had een afspraak om mijn auto afgelopen zaterdag op te halen. Maar paar dagen daarvoor kreeg ik een telefoontje: "de auto staat al hier maar omdat er geen typegoedkeuring is, kan ik geen kenteken aanvragen". Dat ging dus niet door. Wat ik hoorde is dat verwacht wordt dat de type goedkeuring deze week rond is en dat ik wellicht deze week nog een kenteken heb en dus een Ford Focus (mijn eerste). Met wat ik hier lees, heb ik er een hard hoofd in..
     
  13. 22 november zou er een update gestuurd worden naar de dealers maar ze hebben tot vandaag (nog) geen informatie ontvangen. Of ze hebben het wel ontvangen maar dat ze het niet mogen delen. Het word wachten.. krijg er steeds meer een hard hoofd in dat het binnen nu en 2 weken opgelost is.
     
  14. Wat ik hoorde en dat was een update die de garage had gehad: Focus deze week, Fiesta zit in hetzelfde schuitje en daar duurt het nog 3 weken
     
  15. Ik heb zojuist Ford Nederland gebeld, om eens na te vragen waarom deze auto's nog niet geleverd (op kenteken) konden worden.

    Blijkbaar wist ik meer dan hun, typegoedkeuring was daar niet bekend. Wel gaf Ford Nederland aan dat er een terugroep actie was voor een aantal Focussen die na oktober zijn geproduceerd en dat het wellicht daar mee te maken heeft. De terugroep actie had te maken met m.b.t. de Olie.

    Nu maar hopen dat hun het mis hebben, en inderdaad deze week alles uitgeleverd kan worden.
     
  16. Zie screenshot.
    [​IMG]
     
    Tense&Waiting en shd_66 vinden dit leuk.
  17. Thanks Zackito.

    Dit is duidelijke info :)

    Dus als ik het goed begrijp dan ergens volgende week. Ervan uitgaande dat in dit geval Luxemburg op tijd was en het nog 1 week duurt voordat het system geüpdate is.

    Blijft wel vervelend dat je dit soort info online moet vinden.
     
  18. Ik zie een type goedkeuring "e13*07/46*2217*00" op 22 november, maar hoe zie ik of dit de Ford Focus 2020.25 betreft ?
     

Deel Deze Pagina