1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ford Transit connect

Discussie in 'Mijn Ford' gestart door Ford1987, 18 okt 2019.

  1. Gister is me nieuwe ford transit connect van de vrachtwagen afgerold en vanochtend is deze gelijk door de spuiter opgehaald om wat onderdelen te spuiten.

    Hier een lijstje met de plannen:

    Spuiten in carrosserie kleur:
    Spiegel kappen
    Stoot randen zijpanelen
    Achter bumper
    Handvaten
    Zij skirts

    Spuiten in hoogglans zwart:

    Dak rails nu aluminium kleurig
    2 delen gril nu plastic

    Veder worden de achter raampjes getint
    En als alles gedemonteerd is om te spuiten wordt hij naar de garage gebracht om verlaagd te worden door middel van een schroef set en worden 19inch y spaak velgen gemonteerd die ik op huidige bus heb liggen maar dan wel voorzien van nieuwe rubber en weer honderd procent in orde gemaakt te zijn nadat ik wat stoeprand schade had opgelopen.

    Veder heel blij met me nieuwe aanwinst omdat hij toch weer van mee optie is voorzien ten opzichte van de huidige. Het betreft een 1.0l ecoboost benzine (kon niet aan de diesel wennen) en daarbij optie zoals bi xenon verlichting, syncs 3, climate control, cruise control, auto wissere en licht, leder stuurwiel enz.

    Veder in de toekomst wil ik nog graag zwartte glas panelen plaatsen in de uitsparing op de zijkant en eventueel chippe bij br naar 150pk. Zal nog wat meer foto’s plaatsen als hij volgende week helemaal af is. Standaard is hij nu zo
    [​IMG][​IMG][​IMG]

    Groeten Ruud [emoji4]
     
    gerardTDCI, jeroenbreuer en Thiemo vinden dit leuk.
  2. Mooi busje met gave plannen! Ben benieuwd hoe die gaat worden.
     
  3. Mooi gereedschap [emoji41][emoji106]


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
     
  4. Hoe zie jij dat Jeroen, dat ligt toch achterin....:) zonder gekheid, dit wordt vast een zeer mooie connect
     
  5. Ik vindt een Connect altijd wel een mooie combo...met wat jij van plan bent wordt het helemaal een stoere auto.:thumbup:
    Ben benieuwd naar de foto's tzt.:D
     
  6. In deze categorie bestelauto's is de Connect erg mooi en hij rijdt ook gewoon goed.
     
  7. Mooi een handige auto hoor
     
  8. Bedankt voor alle positieve reacties


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  9. +1 :thumbs:
     
  10. Mooi busje en die plannen zijn gaaf! Weer eens wat anders dan een Caddy ook!
    Ook bijzonder, met benzine. Ik denk eerlijk gezegd dat dat voor de restwaarde nog wel eens positief kan uitpakken.
     
  11. Klopt wat de caddy’s betreft me collega waar ik dagelijks mee op pad ben rijd dan ook deze Caddy met alles erop en eraan. Maar verlaagde caddy’s etc zie ik zeker ook vaker rijden dan connects in verlaagde vorm wielen enz. En ja zo ie zo ben ik eigenwijs aangelegd dus moest wat anders zijn. Plus Zijn is caddy is moeilijk te overtreffen zeg maar.
    [​IMG]

    De keuze voor benzine komt eigenlijk uit de ontevredenheid van het diesel blok (1.5 duratorq) wat in mijn huidige connect ligt. Niet zo zeer het vermogen maar meer de loop van de motor en het geluid wat er bij komt. In een focus wordt zo blok natuurlijk beter geïsoleerd en zal je er minder last van hebben. En daarbij heb ik altijd een voorkeur voor benzine gehad. Maar ben ook benieuwd.

    In ieder geval terug komend op de nieuwe connect ben vandaag even langs geweest en er worden al wat vorderingen gemaakt stond er uitgekleed bij. [emoji16]

    [​IMG][​IMG]
     
    gerardTDCI vindt dit leuk.
  12. We zijn weer een stapje veder. Hij is verlaagd en die wielen liggen erop + de achterramen zijn gefolied [emoji16][​IMG][​IMG]
     
    MrMarcos, List, Thiemo en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  13. leuk om te volgen :thumbup:
     
  14. Nice, wordt een dik bussie zo!!
     
  15. De wielen en de 'stance' staan goed!
     
  16. Thnx, Ben zelf ook blij met het resultaat want het is toch altijd de vraag hoe het uitpakt want er is op wat internet plaatjes meestal geen vergelijkingsmateriaal. Zit nu een schroef set onder van Vmaxx en daar ook zeer benieuwd naar hoe deze zich gaat houden. Heb hier voor gekozen omdat enkel deze set de verlaging bieden waar ik naar op zoek was. Enkel KW heeft ook nog een schroefset welke geschikt is voor de connect, maar deze was maximaal maar te verlagen tot 45mm op beide Assen, en aangezien dat ik op mijn huidige transit verlaging spiralen heb zitten die voor een verlaging zorgen van 40mm en 45mm achter. Zakt hij met een kw schroefset niet laag genoeg. De vmaxx set is instelbaar op 65mm max op de vooras en 85mm achter. Maar de recensies over de vmaxx sets zijn nogal wisselend. Weet niet of iemand hier er ervaring mee heeft. Hij is in ieder geval lekker stug zeg maar haha.
     
  17. Het heeft even geduurd maar Ik heb mijn nieuwe connect afgelopen vrijdag opgehaald. Ben er zeer blij mee, hij rijdt prettig tikkeltje stug maar niet vervelend en er zitten toch weer een stuk meer opties op wat het allemaal aangenamer maakt. Ook heb deze keer gekozen voor een bankje voorin zodat ik waneer nodig eventueel met mijn gezin op pad kan. Hier wat foto’s van het eind resultaat. Groeten Ruud
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
    List, MrMarcos, Thieske en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  18. #18 bluediamond, 3 nov 2019
    Laatst bewerkt: 3 nov 2019
    Ruud ziet mooi uit je :ford: - Transit Connect.:thumbup:
    Veilige kilometer met je :ford: - Transit Connect.:dance::sturen::clap:
    Misschien zie je wel bij een club meetings.:rock:
     
  19. Dat is een mooie verschijning zo! Bankje voorin is ook slim!
     
  20. Thnx voor de positieve reacties en @bluediamond ik zal eens een keer een meeting op de agenda zetten hoor [emoji6][emoji1360]
     

Deel Deze Pagina